менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Помилка переміщення файлів з одного зовнішнього жорсткого диска на інший

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 21:52
DMB
Нові члени групи

У мене є кадри з друзями зовнішнього жорсткого диска, який повинен бути переміщений в моєму зовнішньому жорсткому диску, так що я можу дати його назад. Мені вдалося перемістити файли меншого розміру, під близько 5GB, без проблем.

Але потім, коли я намагаюся перемістити всі файли більшого розміру, всього близько 10GB, говориться:
"Помилка при копіюванні файлу або папки"

Не вдається скопіювати файл 'ім'я' - Clip 001: Існує недостатньо вільного дискового простору.

Видалення одного або декількох файлів на вільне місце на диску і спробуйте ще раз.

А потім він дає мені можливість 'Очищення диска ...' або "ОК"

Обидва жорстких дисків Western Digital My Books. Той, який я намагаюся передати 550GB має більш вільний, а той, переходячи від близько 300GB безкоштовно.

Я не знаю, що робити. Я навіть зайшов так далеко, щоб чітко 12GB від внутрішнього жорсткого диска, щоб побачити, якщо це мало ефект, і це не так. Будь-яка допомога буде оцінили.
Old 22 червня 2009, 02:19
Член групи

Якщо я правильно пам'ятаю, якщо він відформатовано в FAT32 файлової системи (який вона, ймовірно, є), то воно не буде підтримувати передачу файлів з файлів об'ємом більш ніж 5GB. Ось чому вам вдалося передати з цим немає проблем.

Ах, да .... якби в моїх закладках ...

http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx

Сподіваюся, що це допомагає.
Old 22 червня 2009, 03:51
Донор групи

Да .... Jonathon28 цілком правильно .... це обмеження FAT32 максимальний розмір файла насправді 4gb

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.