![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є кадри з друзями зовнішнього жорсткого диска, який повинен бути переміщений в моєму зовнішньому жорсткому диску, так що я можу дати його назад. Мені вдалося перемістити файли меншого розміру, під близько 5GB, без проблем. Але потім, коли я намагаюся перемістити всі файли більшого розміру, всього близько 10GB, говориться: "Помилка при копіюванні файлу або папки" Не вдається скопіювати файл 'ім'я' - Clip 001: Існує недостатньо вільного дискового простору. Видалення одного або декількох файлів на вільне місце на диску і спробуйте ще раз. А потім він дає мені можливість 'Очищення диска ...' або "ОК" Обидва жорстких дисків Western Digital My Books. Той, який я намагаюся передати 550GB має більш вільний, а той, переходячи від близько 300GB безкоштовно. Я не знаю, що робити. Я навіть зайшов так далеко, щоб чітко 12GB від внутрішнього жорсткого диска, щоб побачити, якщо це мало ефект, і це не так. Будь-яка допомога буде оцінили. |
|
| |||
| |||
| Якщо я правильно пам'ятаю, якщо він відформатовано в FAT32 файлової системи (який вона, ймовірно, є), то воно не буде підтримувати передачу файлів з файлів об'ємом більш ніж 5GB. Ось чому вам вдалося передати з цим немає проблем. Ах, да .... якби в моїх закладках ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx Сподіваюся, що це допомагає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... Jonathon28 цілком правильно .... це обмеження FAT32 максимальний розмір файла насправді 4gb