![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз се опитвам да се движи около 300GB на данни от един външен диск на друг, и двамата свързан чрез USB към компютъра вървят Vista с 2GB на овена. Но, аз да се "Няма достатъчно памет за завършване на операцията" За по средата и трябва да спре. Наистина, 2GB памет, е достатъчно да се справя прехвърляне на тази сума, без проблем, или аз съм липсва нещо? Благодаря от помощ и благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трансфер до PC на първо място, след това към другите карам.
| |||
| |||
| Благодарение на Дейв. Моето вътрешно устройство е хубав много пълна в момента, но не може лесно да смени някои неща за да мога да го направя по този начин. Защо е това, че не можете просто прехвърляне от един външен за други все пак? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само една мисъл .... са както външни дискове NTFS? .... ако източникът диск е NTFS и местоназначението шофиране е FAT32, всички файлове по-големи, отколкото 4GB ще повърна това съобщение, дължащи се на файла лимит за FAT32 дискове.
| |||
| |||
| И двете устройства са NTFS, която е защо си помислих, че искате всички трансфер OK ... В края Просто направи всичко в по-малки chunks около 30GB. А болката в задника, но задачата. |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че сте намерили заобиколно ....... Аз помня неясно четене някъде, че е имало изтичане на грешки в паметта Vista, което също дава "няма достатъчно памет" послание, но аз арго намерите статия в момента ..... ако го намерите, ще публикувате обратно. |
|
| |||
| |||
| Вие сте прав, там като че ли няма да има грешка с Vista, когато копирате големи суми в една отида. Очевидно е също така и по-вероятно да се случи, ако ви е Kaspersky AV която е това, което използвам, така че това обяснява всичко. Трябва да се търси преди да афиш нали ... Там е спешна корекция на разположение при поискване от MS, така че ще пробвам и да видим как върви .. |
|
| |||
| |||
| Добри неща ..... Ако открием много и тя работи добре, нека знае как тя отива. Аз ще си го получи, пакетиран в SP1, когато той пристига. |
|
| |||
| |||
| Ще направя. Все още няма отговор от MS, така че може би аз ще чакам за SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Тим
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да прехвърляте файлове от hardrive към външни устройство за съхранение | oldun1 | Общи Софтуер Чат | 2 | 29-ти Октомври 2009 01:32 |
| Грешка при преместване от едно досие външен твърд диск на друг | степени DMB | Дискове & сменяемите носители | 2 | 22 Юни 2009 03:51 |
| File Transfer проблеми от стария към новия HDD HDD | githanis | Дискове & сменяемите носители | 0 | 22 май 2009 г. 16:44 |
| Как да прехвърляте файлове на външни hardrive с Linux LiveCD? | aechain | Дискове & сменяемите носители | 1 | 25 Jan 2008 16:05 |
| Място за съхранение и месечен трансфер на файлове? | alexderwolf | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 5-и парламентарен Юни 2007 12:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |