![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já jsem se snaží přesunout zhruba 300 gigabajtů dat z externího disku na jiný, jak připojený přes USB k počítači se systémem Vista 2GB RAM. Ale jsem neustále "Není dostatek paměti pro dokončení operace" asi v polovině a na doraz. Jistě 2GB paměti stačí zvládnout převedení této částky bez problému, nebo jsem něco chybí? Vážíme jakékoli pomoci a díky předem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přenos na PC prvním, pak na druhé jednotce.
| |||
| |||
| Díky Dave. Můj vnitřní jednotka je skoro plný, ale v okamžiku, kdy jsem mohl snadno posunu některé věci, abych mohl dělat to tímto způsobem. Proč je to, že můžete nejen přenos z jednoho mimo jiné i když? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen si .... jsou jak externí disky NTFS? .... Pokud zdrojový disk je NTFS a Cílový disk je FAT32, všechny soubory větší než 4 gigabajty bude zvracet tuto zprávu, a to kvůli Filesize limit na FAT32.
| |||
| |||
| Oba disky jsou NTFS, což je důvod, proč jsem si myslel, že bych vše OK přenosu ... Na konci jsem se přestěhoval v menší kousky okolo 30 GB. A osina v zadku, ale práci. |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že jste našla řešení ....... I nejasně zapamatovat čtení někde, že tam byla chyba v memory leak Vista, která se rovněž dala "Nestačí paměť" zprávy, ale nelze najít článek v okamžiku, kdy ..... I když to, I'll post zpět. |
|
| |||
| |||
| Máš pravdu, že se zdá, že se jedná o chybu s Vista při kopírování velkého množství najednou. Zřejmě je to také s větší pravděpodobností vyskytnout, pokud je vaše AV Kaspersky což je to, co mohu použít, aby vysvětluje. Byl bych pravděpodobně hledali, než jsem vyslán eh ... K dispozici je oprava hotfix k dispozici na vyžádání od ms když tak uvidíme zkusit a uvidíte, jak to chodí .. |
|
| |||
| |||
| Dobré věci ..... pokud si najděte hodně a funguje to ok, dejte nám vědět, jak to chodí. Předpokládám, že budou mít sbaleny do SP1, kdy dorazí. |
|
| |||
| |||
| Budou dělat. Pořád žádná odpověď z MS i když tak možná budu čekat na SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Tim
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak přenášet soubory z hardrive na externí úložné zařízení | oldun1 | Obecné Software Chat | 2 | 29.října 2009 01:32 |
| Chyba pohybující obrázek z jednoho externího pevného disku na jiný | dmb | Drives & Removable Media | 2 | 22. června 2009 03:51 |
| Přenos souborů problémy ze starých na nové hdd hdd | githanis | Drives & Removable Media | 0 | 22. května 2009 16:44 |
| Jak na přenos souborů na externí hardrive s Linux LiveCD? | aechain | Drives & Removable Media | 1 | 25 ledna 2008 16:05 |
| Skladovacích prostor a měsíční přenos souborů? | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 2 | 5. červen 2007 12:50 |
| Thread Nástroje | |
| |