![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι προσπαθούν να κινηθούν περίπου 300GB δεδομένων από ένα εξωτερικό δίσκο σε ένα άλλο, και οι δύο συνδέονται μέσω USB σε ένα PC με λειτουργικό σύστημα Vista με 2GB RAM. Ωστόσο, συνεχίζω να "Δεν υπάρχει αρκετή μνήμη για να ολοκληρωθεί η λειτουργία" περίπου στο μέσον της και πρέπει να σταματήσει. Σίγουρα 2GB μνήμης είναι αρκετά για να χειριστεί τη μεταφορά του ποσού αυτού, χωρίς πρόβλημα ή είμαι λείπει κάτι; Εκτιμώ οποιαδήποτε βοήθεια και ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μεταφορά στο PC πρώτο, τότε στο άλλο δίσκο.
| |||
| |||
| Χάρη Dave. Η εσωτερική μονάδα έχει σχεδόν πλήρως αυτή τη στιγμή, αλλά θα μπορούσα εύκολα στροφή κάποια πράγματα γι 'αυτό μπορούμε να κάνουμε έτσι. Γιατί είναι ότι δεν μπορείτε απλά μεταφορά από το ένα στο άλλο εξωτερικό όμως; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just a thought .... είναι και οι δύο εξωτερικές μονάδες το NTFS; .... αν η πηγή μονάδα_δίσκου είναι το NTFS και το FAT32 είναι Προορισμός οδήγησης, οποιαδήποτε αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 4GB θα ξεράσω αυτό το μήνυμα, λόγω filesize όριο σε μονάδες δίσκου FAT32.
| |||
| |||
| Και οι δύο μονάδες δίσκου NTFS, το οποίο είναι ο λόγος για τον οποίο πίστευε ότι είχε μεταφέρει όλα ΟΚ ... Στο τέλος Μόλις μετακόμισα όλα σε μικρότερα κομμάτια περίπου 30GB. Ένας πόνος στην άκρη, αλλά δουλειά. |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που βρήκατε μια λύση ....... Θα θυμόμαστε αμυδρά ανάγνωση κάπου ότι υπήρξε διαρροή μνήμης bug στην Vista, το οποίο έδωσε επίσης το "Δεν υπάρχει αρκετή μνήμη" μήνυμα, αλλά επίκλιση βρείτε το προϊόν κατά τη στιγμή ..... αν μου βρείτε, Θα πάρω μετά πίσω. |
|
| |||
| |||
| Έχεις δίκιο, εκεί φαίνεται να είναι ένα λάθος με Vista κατά την αντιγραφή μεγάλων ποσών σε μία μόνο στιγμή. Προφανώς είναι επίσης πιθανότερο να προκύψει αν σας AV είναι Kaspersky το οποίο είναι αυτό που χρησιμοποιεί, έτσι ώστε να εξηγεί αυτή. Θα πρέπει πιθανώς να ερευνάται πριν δημοσιεύτηκε EH ... Υπάρχει διαθέσιμη μια επείγουσα επιδιόρθωση, μετά από αίτημα ms αν και γι 'αυτό θα προσπαθήσουμε και να δούμε πώς θα πάει .. |
|
| |||
| |||
| Good stuff ..... Εάν εντοπίσετε iot και λειτουργεί καλά, να μας το πείτε πώς πηγαίνει. Φαντάζομαι ότι θα πάρει δεσμοποιημένες σε SP1, κατά την άφιξή του. |
|
| |||
| |||
| Θα κάνω. Ακόμα δεν δοθεί απάντηση από το MS και αν ναι ίσως Θα περιμένουμε το SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Tim
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να μεταφέρετε αρχεία από hardrive σε εξωτερική συσκευή αποθήκευσης | oldun1 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 29 Οκτωβρίου, 2009 01:32 |
| Λάθος αρχείο που διακινούνται από το ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο σε έναν άλλο | DMB | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 22 Ιουν 2009 03:51 |
| Μεταφορά αρχείων από παλιά προβλήματα με τις νέες hdd hdd | githanis | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 22η Μαΐου 2009 16:44 |
| Πώς να μεταφέρετε αρχεία σε εξωτερικούς hardrive LiveCD με το Linux; | aechain | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Ιαν 2008 16:05 |
| Χώρος αποθήκευσης και μηνιαία μεταφορά αρχείων; | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 5 Ιουν 2007 12:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |