![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Im 'težak to premjestiti oko 300GB podataka iz jednog u drugi eksterni disk, oba preko USB spojen na PC trčanje Vidik sa 2GB RAM-a. Ali, ja držati dobivanje "Nema dovoljno memorije za završetak akcije" oko pola puta preko i moramo zaustaviti. Sigurno 2GB memorije je dovoljno za obradu preseljavanjem taj iznos bez problema ili sam ja nešto nedostaje? Cijenimo pomoć i hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Transfer za PC prvi, zatim na drugi disk.
| |||
| |||
| Hvala Dave. Moje unutarnje voziti je ljepušan velik dio puni u trenutku, ali sam mogao lako pomak neke stvari pa da mogu to učiniti na taj način. Zašto je to da ne možete samo prenijeti iz jednog u drugi vanjski ipak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo misli .... su vanjski diskovi NTFS? .... ako izvorni disk je NTFS i FAT32 Odredište pogon, bilo koje datoteke veće od 4GB će povraćati ovu poruku, zbog filesize limit na FAT32 pogonima.
| |||
| |||
| Obje su diskovi NTFS, koji je razlog zašto sam mislio da bih sve u redu ... prijenosa Na kraju sam to sve premješta u manjim chunks oko 30GB. A bol u pikavac ali posao učinio. |
|
| |||
| |||
| Glad vas našao workaround ....... JA čitanje negdje maglovito sjećam da je osipanje memorije bug u Vista, koja je također dala "nedovoljno memorije" poruka, ali ja licemjerje nađi prema članku u trenutku ..... ako nađem ga, I'll post nazad. |
|
| |||
| |||
| Ti si pravo, tamo se čini da se o pogrešci prilikom kopiranja Vidik sa velikim količinama u jednom pokretu. Čini se da je i veća vjerojatnost da se dogodi ako tvoj Kaspersky AV je što je ono što sam koristiti, tako da objašnjava ga. Ja bih vjerojatno prije nego što sam pretraživao posted eh ... Tu je hitni popravak dostupan na zahtjev iz MS ipak tako da ću probati i vidjeti kako to ide .. |
|
| |||
| |||
| Dobre stvari ..... Ako pronađete iot i to radi ok, javite nam kako to ide. JA zamisliti da će doći u paketu SP1, kad stigne. |
|
| |||
| |||
| Će učiniti. Još uvijek nema odgovor iz MS iako tako možda ću pričekati SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Tim
|