![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi there,
Próbálom, hogy nagyjából 300GB adatok egy külső meghajtó a másikra, mind USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez futó Vista with 2GB RAM. De, én is kapok "Nincs elég memória, hogy a művelet" mintegy felénél, és hogy hagyja abba. Bizonyára 2GB memória is elég ahhoz, hogy kezelni átadó összeget anélkül, hogy probléma vagy am I missing something? Appreciate minden segítséget és köszönöm előre. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Átvitel a számítógépre, majd át a másik meghajtóra.
|
|||
|
|||
|
Köszönöm Dave. Saját belső meghajtó nagyjából teljes pillanatában, de könnyen elterelési néhány dolgot annak érdekében, hogy ezt így.
Miért van az, hogy akkor nem csak az egyik külső átruházás a többi is?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Csak egy ötlet volt .... egyaránt a külső meghajtó NTFS? .... ha a forrás meghajtó NTFS és az úticélról meghajtó FAT32, a 4 GB-nál nagyobb fájlokat is dobja ki ezt az üzenetet, mert a fájlméret határa FAT32 meghajtó.
|
|||
|
|||
|
Mindkét meghajtó NTFS ezért úgy gondoltam volna, hogy minden OK átadása ... A végén csak átkerül minden kisebb darabokat kb 30GB. A fájdalom a seggét, hanem munkát.
|
|
|
|||
|
|||
|
Örülök, találtam egy megoldást ....... Én homályosan emlékszem olvasat valahol, hogy a memória szivárgásveszélyes hibát a Vista, amely megadja a "nincs elég memória" üzenet, de én vidám talál a cikk pillanatában ..... Ha megtalálják, majd postán vissza.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igazad van, ezért úgy tűnik, hogy egy hiba a Vista, amikor nagy mennyiségű másolás egy menni. Állítólag ez is nagyobb valószínűséggel fordulhat elő, ha a Kaspersky AV ami használom, így a magyarázat. Azt valószínűleg kerestünk, mielőtt posted eh ...
Van egy gyorsjavítást kérésre MS bár így megpróbálom, és, hogy hogyan megy .. |
|
|
|||
|
|||
|
Jó dolog ..... Ha keresse IOT és működik rendben van, tudassa velünk, hogyan megy ez. Gondolom ez lesz a csomagban az SP1-et, amikor megérkezik.
|
|
|
|||
|
|||
|
Meglesz. Még mindig nincs válasz, ha az MS így talán majd várni SP1 ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ My System: Tim
|