![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, אני מנסה להעביר בערך 300GB של נתונים מתוך כונן חיצוני אחד למשנהו, שניהם מחוברים באמצעות USB למחשב לפעול Vista עם 2GB זיכרון RAM. אבל, אני כל הזמן מקבל "אין די זיכרון כדי להשלים את הפעולה" על הדרך דרך ויש להם לעצור. בוודאי 2GB של זיכרון מספיק כדי להתמודד עם העברת סכום זה בלי בעיה או שאני חסר משהו? מעריך כל עזרה ותודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העברה למחשב הראשון, ולאחר מכן על גבי כונן אחר.
| |||
| |||
| תודה דייב. הכונן הפנימי שלי הוא די הרבה מלא אבל בשלב זה אני יכול בקלות המשמרת כמה דברים אז אני יכול לעשות את זה ככה. למה זה כי אתה פשוט לא יכול להעביר מאחד חיצוני אל האחר למרות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק המחשבה .... הם גם כוננים חיצוניים-NTFS? .... אם המקור הוא כונן ה-NTFS ו-FAT32 היא יעד נסיעה, כל הקבצים יהיו גדולים יותר מ 4GB להקיא הודעה זו, בשל מגבלה על הקובץ בכונני FAT32.
| |||
| |||
| שני הכוננים הם NTFS וזה למה אני חשבתי שזה כל מעוניין להעביר אישור ... בסופו של דבר אני רק העברתי את זה כל chunks קטן של כ 30GB. כאב על התחת אבל העבודה. |
|
| |||
| |||
| שמח מצאה לעקיפת הבעיה ....... אני זוכר את קריאת vaguely איפשהו שיש דליפת זיכרון באג ב-Vista, אשר נתן גם את "אין מספיק זיכרון" מסר, אבל אני מוצא את המאמר לשפע בשלב זה ..... אם אני מוצא את זה, אני מתכוון לכתוב בחזרה. |
|
| |||
| |||
| אתה צודק, האם יש נראה בשגיאה בעת העתקת Vista עם כמויות גדולות אחת ללכת. כנראה שזה גם סביר יותר להתרחש אם הוא Kaspersky AV שהיא אני משתמש, כך מסביר את זה. אני צריך ודאי חיפוש פורסם לפני שאני אה ... יש תיקון חם זמין לפי דרישה מ-MS למרות זאת אני יהיה לנסות את זה ולראות איך זה הולך .. |
|
| |||
| |||
| חומר טוב ..... אם איתרת iot והיא עובדת טוב, תן לנו לדעת איך זה הולך. אני מתאר לעצמי שזה bundled אל תקבלו את SP1, כאשר היא מגיעה. |
|
| |||
| |||
| יעשה. עדיין אין תגובה מ-MS אם כי אז אולי אני יהיה לחכות SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: טים
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד להעביר קבצים מן hardrive להתקן אחסון חיצוני | oldun1 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 29 אוקטובר 2009 01:32 |
| שגיאה בעת העברת קובץ אחד כונן קשיח חיצוני אחר | dmb | כוננים & נשלפת | 2 | 22 יוני 2009 03:51 |
| בעיות בהעברת קבצים מ HDD הישן חדשים HDD | githanis | כוננים & נשלפת | 0 | 22 מאי 2009 16:44 |
| כיצד להעביר קבצים חיצוניים hardrive עם לינוקס LiveCD? | aechain | כוננים & נשלפת | 1 | ה -25 בחודש ינואר 2008 16:05 |
| שטח אחסון חודשי ו העברת קבצים? | alexderwolf | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | ה -5 בחודש יוני 2007 12:50 |
| שרשרת כלים | |
| |