![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi there,
Bandau perkelti duomenis 300GB maždaug nuo vieno išorinio disko į kitą, abu prijungti per USB prie kompiuterio, kuriame veikia Vista su 2 GB RAM. Bet gaunu "Nepakanka atminties užbaigti operaciją" Apie įpusėjęs ir turi sustoti. Žinoma, 2GB atminties yra pakankamai rankena pervesti tą sumą be problemų ar am I missing something? Vertiname bet kokią pagalbą ir Thanks in advance. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Perkėlimas į kompiuterį, o paskui ant kitos pavaros.
|
|||
|
|||
|
Thanks Dave. Mano vidinis diskas yra beveik visiškai tuo metu, bet galiu lengvai pereiti kai kurių daiktų, kad galėčiau daryti, kad taip.
Kodėl tai, kad jūs galite ne tik perkelti iš vienos išorės nors kitas?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Just a thought .... yra tiek išorinių diskų NTFS? .... jei šaltinio įrenginys yra NTFS ir paskirties diskas yra FAT32, bet failų didesnių nei 4GB bus pamėtėti šį pranešimą, nes failo dydžio ribą FAT32 diskus.
|
|||
|
|||
|
Abu diskai NTFS, kuris yra, kodėl aš maniau, kad reikia visiems perduoti Gerai ... Galų gale aš tiesiog perkelti visa tai į mažesnius gabaliukus apie 30GB. A užpakalis, bet darbas atliktas skausmas.
|
|
|
|||
|
|||
|
Džiaugiamės, kad jūs radote problemos ....... I vaguely remember skaityti kažkur, kad ten buvo atminties nutekėjimo klaidų "Vista", kuri taip pat pateikė "Nepakanka atminties" pranešimą, But I cant find metu straipsnis ..... jei man atrodo, I'll post back.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jūs teisus, tačiau atrodo, kad su Vista klaidos kopijavimo didelės sumos iš karto. Matyt, jis taip pat labiau tikėtina, jei jūsų AV yra Kaspersky, kuri yra tai, ką aš naudoju, taigi tai paaiškina ji. Būčiau tikriausiai ieškojo, kol aš Posted eh ...
Yra pakeitimą galima prašyti iš valstybių narių, nors ir aš pabandysiu, kad ir kaip ji eina .. |
|
|
|||
|
|||
|
Good stuff ..... Jei jums rasti IOT ir jis veikia gerai, su mumis, kaip jis. Įsivaizduoju, kad gaus į paketą SP1, kai jis atvyksta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daryti. Dar ne iš valstybių narių atsakyti taip, nors gal aš laukti SP1 ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Mano sistema: Timas
|