![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there, Es cenšos pārvietot aptuveni 300GB datu vienu ārējo disku uz citu, gan savienots caur usb ar pc darboties Vista ar 2GB RAM. Bet, es regulāri kļūst "Nav pietiekami daudz atmiņas, lai pabeigtu operāciju" par vidēji ilgā termiņā un ir jāpārtrauc. Protams 2GB atmiņu ir pietiekami, lai rīkotos nodot šo summu bez problēmu vai am I missing something? Appreciate any help un thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Transfērs uz datora, pēc tam uz citu disku.
| |||
| |||
| Thanks Dave. Mans iekšējais disks ir diezgan daudz pilnā apmērā brīdī, bet es varētu viegli maiņa daži sīkumi, lai es varētu darīt to tādā veidā. Kāpēc ir tā, ka jūs varat ne tikai nodošana no viena ārpus otras gan? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai doma .... ir gan ārējiem diskdziņiem NTFS? .... ja avots disks ir NTFS un Destination disks ir FAT32, visiem dokumentiem, kas ir lielāks par 4gb būs uzmest šo ziņojumu, jo filesize limits FAT32 diskus.
| |||
| |||
| Abi diski ir NTFS, tāpēc es domāju, ka gribētu visas nodošana OK ... Šajā sakarā es tikai pārvietot to visu mazākos gabalos ap 30GB. Sāpes butt bet darbs darīts. |
|
| |||
| |||
| Priecīgi Jūs atradāt PROFILAKSE ....... Es neskaidri atceros lasījums kaut kas tur bija atmiņas noplūde bug in Vista, kas arī deva "nav pietiekami daudz atmiņas" ziņojumu, taču nevaru atrast rakstu ar brīdi ..... ja man šķiet, I'll post back. |
|
| |||
| |||
| Tev taisnība, ir tas, šķiet, kļūda ar Vista, kopējot lielu daudzumu vienā piegājienā. Acīmredzami, ka, visticamāk, neparādīsies, ja jūsu AV ir Kaspersky, kas ir tas, ko es izmantoju, lai izskaidro to. Es droši vien meklējāt pirms es posted eh ... Ir labojumfaila pieejama pēc pieprasījuma ms lai gan to es mēģināšu to un redzēt, kā tas notiek .. |
|
| |||
| |||
| Good stuff ..... ja jums atrast IOT un tā darbojas ok, dodiet mums zināt, kā tas notiek. Es domāju, tas iegūs apvienotas SP1, kad tā pienāk. |
|
| |||
| |||
| Will do. Joprojām nav saņemta atbilde no DV, lai gan to varbūt man būs jāgaida SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Tim
|