![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, Próbuję przenieść około 300 GB danych z jednego zewnętrznego napędu do drugiego, zarówno podłączone przez USB do PC z systemem Vista z 2GB pamięci RAM. Ale I keep getting "Za mało pamięci, aby wykonać operację" o połowie i muszą się zatrzymać. Zaprawde 2GB pamięci wystarczy do obsługi przeniesienie tej kwoty bez problemu lub am I missing something? Appreciate jakąkolwiek pomoc i dzięki z góry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Transfer do komputera, a następnie na innych dysku.
| |||
| |||
| Thanks Dave. Mój wewnętrzny dysk jest bardzo pełny, ale w tej chwili mogę łatwo przesunięcia niektórych rzeczy więc mogę to zrobić w ten sposób. Dlaczego jest to, że nie możesz po prostu przeniesienie z jednego do drugiego zewnętrznego chociaż? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just a thought .... są zarówno zewnętrznych dyskach NTFS? .... jeśli źródłem napędu jest NTFS i FAT32 Docelowy dysk jest, żadnych plików większych niż 4GB będzie rzucać tę wiadomość, ze względu na rozmiar limitu na dyskach z systemem FAT32.
| |||
| |||
| Oba dyski są NTFS dlatego myślałem it'd wszystkich transferu OK ... W końcu po prostu przenieść go wszystkim mniejsze kawałki około 30GB. A ból w tyłek, ale zadanie. |
|
| |||
| |||
| Cieszę się, że znaleziono rozwiązanie ....... I czytanie niejasno pamiętam, że gdzieś był błąd w pamięci Vista, który również oddał "za mało pamięci" wiadomość, ale ja cantomat znaleźć artykuł w momencie ..... jeśli znajdę to, I'll post back. |
|
| |||
| |||
| Masz rację, tam nie wydaje się być błędem z Vista podczas kopiowania dużych kwot za jednym razem. Najwyraźniej jest również bardziej prawdopodobne, aby wystąpić, jeśli jest Kaspersky AV, który jest co mam używać, aby wyjaśnia. I powinien prawdopodobnie poszukiwane przed wysłana eh ... Nie poprawki dostępne na żądanie ms więc I'll try to i zobacz jak to działa .. |
|
| |||
| |||
| Good stuff ..... jeśli iot zlokalizować i działa ok, daj nam znać jak to działa. Mogę sobie wyobrazić, to będzie w pakiecie z dodatkiem SP1, kiedy nadejdzie. |
|
| |||
| |||
| Czy zrobić. Wciąż nie ma odpowiedzi z MS chociaż maybe I'll wait for SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|