![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, Am încercat să se deplaseze aproximativ 300GB de date de pe un disc extern la altul, ambele conectate prin USB la un calculator care rulează Vista cu 2 GB de RAM. Dar, am păstra achiziţie "Acolo nu este suficientă memorie pentru a finaliza operaţiunea" cu privire la jumătatea şi au să se oprească. Desigur, 2GB de memorie este suficient să se ocupe de transferul de această sumă fără probleme sau Îmi scapă ceva? Aprecia orice ajutor şi mulţumesc în avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Transfer de la PC în primul rând, apoi pe de altă unitate.
| |||
| |||
| Mersi Dave. Mele interne de disc este destul de mult pe deplin în acest moment, dar aş putea cu uşurinţă trecerea de nişte lucruri ca să pot face asta. De ce este că nu puteţi să vă doar la un transfer extern la alte deşi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar o idee .... sunt atât de externe drive NTFS? .... în cazul în care este sursa de unitate NTFS şi destinaţia de unitate este FAT32, orice fişiere mai mari de 4GB va arunca în aer acest mesaj, ca urmare a Filesize limita pe unităţile FAT32.
| |||
| |||
| Ambele unităţi sunt NTFS, care este de ce am crezut că ar transfera toate OK ... In final, am mutat-le pe toate în bucăţi mai mici, de aproximativ 30GB. O durere în fund, dar treaba. |
|
| |||
| |||
| Mă bucur că ai găsit o soluţie ....... Îmi amintesc vag citit undeva că există un bug în memorie de scurgere Vista, care a dat, de asemenea, "nu este suficientă memorie" mesaj, dar eu cant găsi articolul la momentul ..... daca am gasit-o, voi posta inapoi. |
|
| |||
| |||
| Ai dreptate, acolo nu par a fi o eroare de copiere cu Vista, când cantităţi mari într-un du-te. Se pare că este de asemenea mult mai probabil să apară dacă vă este Kaspersky AV care este ceea ce am de utilizare, astfel încât explică el. Ar trebui, probabil, au căutat înainte am postat eh ... Există o remediere rapidă la dispoziţie, la cerere, de la MS deşi aşa că voi încerca şi vezi cum merge .. |
|
| |||
| |||
| Good stuff ..... Dacă găsiţi iot şi funcţionează bine, lasă-ne să ştii cum merge treaba. Îmi imaginez acesta va fi bundled în SP1, atunci când acesta soseşte. |
|
| |||
| |||
| O voi face. Încă nici un răspuns de la MS, deşi acest lucru poate ca vom aştepta SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Tim
|