![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ja som sa snaží presunúť zhruba 300 gigabajtov dát z externého disku na iný, ako pripojený cez USB k počítaču so systémom Vista 2GB RAM. Ale som neustále "Nie je dostatok pamäte na dokončenie operácie" asi v polovici a na doraz. Iste 2GB pamäte stačí zvládnuť prevedenie tejto sumy bez problému, alebo som niečo chýba? Vážime akejkoľvek pomoci a vďaka vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prenos na PC prvom, potom na druhej jednotke.
| |||
| |||
| Vďaka Dave. Môj vnútorný jednotka je skoro plný, ale v okamihu, kedy som mohol ľahko posunu niektoré veci, aby som mohol robiť to týmto spôsobom. Prečo je to, že môžete nielen prenos z jedného okrem iného aj keď? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len si .... sú ako externé disky NTFS? .... Ak zdrojový disk je NTFS a Cieľový disk je FAT32, všetky súbory väčšie ako 4 gigabajty bude zvracať túto správu, a to kvôli filesize limit na FAT32.
| |||
| |||
| Oba disky sú NTFS, čo je dôvod, prečo som si myslel, že by som všetko OK prenosu ... Na konci som sa presťahoval v menšie kúsky okolo 30 GB. A osina v zadku, ale prácu. |
|
| |||
| |||
| Som rád, že ste našla riešenie ....... I nejasne zapamätať čítanie niekde, že tam bola chyba v memory leak Vista, ktorá sa tiež dala "Nestačí pamäť" správy, ale nemožno nájsť článok v čase, keď ..... I keď to, I'll post späť. |
|
| |||
| |||
| Máš pravdu, že sa zdá, že sa jedná o chybu s Vista pri kopírovaní veľkého množstva naraz. Zrejme je to aj s väčšou pravdepodobnosťou vyskytnúť, ak je vaša AV Kaspersky čo je to, čo môžem použiť, aby vysvetľuje. Bol by som pravdepodobne hľadali, ako som vyslaný eh ... K dispozícii je rýchla oprava k dispozícii na požiadanie od ms keď tak uvidíme skúsiť a uvidíte, ako to chodí .. |
|
| |||
| |||
| Dobré veci ..... ak si nájdite hodně a funguje to ok, dajte nám vedieť, ako to chodí. Predpokladám, že budú mať sbalení do SP1, keď dorazí. |
|
| |||
| |||
| Budú robiť. Pořád žiadna odpoveď z MS aj keď tak možno budem čakať na SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|