![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, Им 'тежак за покрет око 300ГБ података из једног у други екстерни диск, оба преко УСБ спојен на ПЦ трчање Видик са 2ГБ РАМ-а. Али, ја држати добијање "Нема довољно меморије за завршетак акције" око пола пута преко и морамо зауставити. Сигурно 2ГБ меморије је довољно за обраду пресељавање тај износ без проблема или сам ја нешто недостаје? Ценимо помоћ и хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трансфер за ПЦ први, затим на други диск.
| |||
| |||
| Хвала Даве. Моје унутрашње возити је згодан велик део пуни у тренутку, али сам могао лако помак неке ствари па да могу то учинити на тај начин. Зашто је то да не можете само пренијети из једног у други спољни ипак? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само мисли .... су спољни дискови НТФС? .... ако изворни диск је НТФС и ФАТ32 Одредиште погон, било које датотеке веће од 4ГБ ће повраћати ову поруку, због филесизе лимит на ФАТ32 погонима.
| |||
| |||
| Обе су дискови НТФС, који је разлог зашто сам мислио да бих све у реду ... преноса На крају сам то све премјешта у мањим цхункс око 30ГБ. А бол у пикавац али посао учинио. |
|
| |||
| |||
| Глад вас нашао уоркароунд ....... ЈА читање негде Магловито сјећам да је осипање меморије буг у Виста, која је такође дала "недовољно меморије" порука, али ја лицемјерје наћи члану у тренутку ..... ако нађем га, И'лл пост назад. |
|
| |||
| |||
| Ти си право, тамо се чини да се о грешци приликом копирања Видик са великим количинама у једном покрету. Чини се да је и већа вероватноћа да се деси да твој Касперскы АВ је што је оно што сам користити, тако да објашњава га. Ја бих вероватно пре него што сам претраживали постед ех ... Ту је хитна исправка доступан на захтев из МС ипак тако да ћу пробати и видети како то иде .. |
|
| |||
| |||
| Добре ствари ..... Ако пронађете иот и то ради ок, јавите нам како то иде. ЈА замислити да ће доћи у пакету СП1, кад стигне. |
|
| |||
| |||
| Ће учинити. Још увек нема одговор из МС иако тако можда ћу сачекати СП1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Тим
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да пренесете датотеке из хардриве на екстерни уређај за складиштење | олдун1 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 29 Окт 2009 01:32 |
| Грешка премештања датотека из једног вањски хард диск за други | ДМБ | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 22. јуна 2009 03:51 |
| Пренос датотека проблема ХДД од старих до нових ХДД | гитханис | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 22 мај 2009 16:44 |
| Како за пренос датотека на спољне хардриве са ЛивеЦД Линукс? | аецхаин | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 25 јануар 2008 16:05 |
| Складишног простора и месечне пренос датотека? | алексдеруолф | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 5. јуна 2007 12:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |