![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bir dış sürücüde diğerine kabaca 300GB veri taşımak için, her iki 2GB RAM ile bir adet çalışan Vista USB üzerinden bağlı çalışıyorum. Ama, ben "yeterli bellek yarım hakkında üzerinden işlem" tamamlamak ve durdurmak zorunda değildir karşılaşıyorum. Şüphesiz 2GB bellek sorunu olmayan miktar aktarma işlemleri için yeterli olduğunu ya da bir şey yok? Önceden herhangi bir yardım ve teşekkür Minnettarım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diğer sürücü üzerine PC ilk, ardından transferi.
| |||
| |||
| Teşekkürler Dave. Benim iç sürücü hemen hemen şu anda tam ama ben bu şekilde yapabilirsiniz kolayca bazı şeyler geçiş olabilir. Neden tek bir diğeri de dış aktarmak değil mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece bir düşünce .... Her iki harici sürücüler NTFS'ye nelerdir? .... Eğer kaynak sürücü NTFS ve Hedef drive FAT32 dosya büyük 4GB bu mesajı atmak olacaktır, FAT32 sürücülerindeki sınırı Dosyanin kaynaklanır.
| |||
| |||
| Her iki sürücü NTFS bu yüzden tüm Tamam havale ediyorum ... düşünce olduğunu Sonuçta sadece dört 30GB küçük parçalar olarak taşındı. Bir fıçı ama iş bir ağrı. |
|
| |||
| |||
| Mutlu bir çözüm buldum ....... Ben belli belirsiz bir yerde bu Vista da "yeterli bellek" mesajı veren bir bellek sızıntısı hata olduğunu okurken hatırlıyorum, ama şu anda bu yazı ..... bulmak cant Eğer onu bulursanız, geri göndermek olacak. |
|
| |||
| |||
| You're right, orada bu Vista ile bir hata olması için bir kopyalama büyük miktarlarda git görünüyor. Anlaşılan o ki, daha Eğer AV Kaspersky ve böylece açıklıyor ben, ne kullanılan şeklidir oluştuğu olasıdır. Önce ha gönderilen Herhalde arama olmalı ... Burada bir düzeltme MS talep olsa ben ve nasıl gidiyor .. bakın deneyin lirsiniz's |
|
| |||
| |||
| İyi şeyler ..... Eğer iot bulun ve tamam çalışıyor, bize nasıl gidiyor bildirin. Ben SP1 bir zaman geldiğinde paketlenmiş olacaktır düşünün. |
|
| |||
| |||
| Yapacağız. MS Hala cevap yok ama bu belki de SP1 için bekleyeceğim ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Tim
|
![]() |
|
| Bookmarks |