![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Я намагаюся рухатися приблизно 300GB даних з одного зовнішнього диска на інший, обидва пов'язані через USB на ПК під управлінням Vista з 2 Гб ОЗУ. Але, я постійно отримую "Існує не вистачає пам'яті для завершення операції" приблизно в середині і змушені зупинитися. Звичайно, 2 Гбайт пам'яті достатньо для обробки передачі цієї суми без проблем, або я щось відсутній? Вдячні за будь-яку допомогу і спасибі заздалегідь. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Передача на ПК, а потім на інший диск.
| |||
| |||
| Завдяки Дейв. Мій внутрішній накопичувач є майже повна на даний момент, але я міг би легко перенести частину матеріалу, щоб я міг робити це таким чином. Чому ж ви не можете просто перехід з одного зовнішніх по відношенню до інших то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто думки .... є як зовнішні диски NTFS? .... Якщо джерело диска NTFS і цільові диску FAT32, будь-які файли більше 4 Гб буде кинути це повідомлення, з-за обмежень на розмір файлу диски FAT32.
| |||
| |||
| Обидва диски NTFS і саме тому я подумав, що б всі передачі OK ... Врешті-решт я щойно перейшов все це в дрібні шматки близько 30GB. Біль в прикладе, але цю роботу. |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви знайшли обхідний шлях ....... Я смутно пам'ятаю десь читав, що там була помилка, витік пам'яті в Vista, яка також дала "недостатньо пам'яті", але я косяк знаходити статті в той момент ..... якщо я знайду його, я пост назад. |
|
| |||
| |||
| Ви маєте рацію, там, схоже, дійсно помилка з Vista при копіюванні великих кількостях за один раз. Мабуть, також більш імовірно, якщо ваш АВ Касперського яких це те, що я використовую, так що пояснює. Я б, мабуть, перш ніж я шукав Написав Eh ... Там's виправлення є за запитом MS хоча тому я постараюся, що і подивитися, як воно йде .. |
|
| |||
| |||
| Good Stuff ..... Якщо ви виявите IOT і він добре працює, повідомте нам, як воно йде. Я думаю, вона отримає заштовхали SP1, коли він приїжджає. |
|
| |||
| |||
| Буде робити. Однак жодної відповіді від MS, хоча таке може бути, я буду чекати SP1 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Тім
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як перенести файли з Hardrive на зовнішньому пристрої зберігання даних | oldun1 | General Software чат | 2 | 29 жовтня 2009 01:32 |
| Помилка переміщення файлів з одного зовнішнього жорсткого диска на інший | DMB | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 22 червня 2009 03:51 |
| Передача файлів з старих проблем з жорсткого диска на новий жорсткий диск | githanis | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 22 травня 2009 16:44 |
| Як передавати файли на зовнішні Hardrive з Linux LiveCD? | aechain | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 січня 2008 16:05 |
| Площі для збереження і передачі файлів щомісяця? | alexderwolf | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 5 червня 2007 12:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |