![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам външен твърд диск, че възнамеряват да има включен в компютъра ми през цялото време. Знам, че ако аз отивам да извадите твърдия диск трябва да се използва "безопасно премахване на хардуер", въпросът е, трябва ли да правя това всеки път, когато искате да изключване на компютъра, или може просто да я оставите включен във всички време и не се тревожи за преминавайки през тази процедура? Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мога да кажа, че сте използвали безопасно премахване на хардуер опция.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Къде мога да купя външен твърд диск | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 13 Авг 2007 17:11 |
| Външен твърд диск Проблем | golfer1 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 Aug 2007 11:39 |
| Външен твърд диск не е признат от PC | Зародиш | Дискове & сменяемите носители | 16 | 17 Юли 2007 04:00 |
| Най-добър външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Юни 2007 11:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |