![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan je dobio vanjski hard disk koji namjeravam imati priključen na mom računalu sve vrijeme. Znam da, ako ću skinuti pogon tvrdog sam koristiti 'Sigurno uklanjanje hardvera', pitanje je, imam to učiniti svaki put kad želim shutdown računalo ili mogu jednostavno ostaviti priključen u svim vrijeme i ne brinite o prolazi kroz taj postupak? Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mogu reći sam ikada koristio Sigurno uklanjanje hardvera opciju.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Gdje mogu kupiti vanjski hard disk | ken979 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 13. kolovoz 2007 17:11 |
| External Hard Drive Problem | golfer1 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 7. kolovoz 2007 11:39 |
| External Hard Drive ne priznaju PC | Klica | Drives & Izmjenjivi mediji | 16 | 17. srpnja 2007 04:00 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 19. lipnja 2007 11:39 |
| Thread Tools | |
| |