![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik gavau išorinį kietąjį diską, kad aš ketinu būti prijungtas prie mano kompiuterio visą laiką. Aš žinau, kad jei aš einu atjungti kietąjį diską turiu naudoti "saugiai Remove Hardware", klausimas yra, aš turiu tai daryti kiekvieną kartą, kai noriu išjungti kompiuterį ar galiu tiesiog palikti įjungtas visiems laiku ir nereikės eiti per šią procedūrą? Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I can't say I've ever naudojami saugiai pašalinti įrangos pasirinkimas.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Kur galėčiau nusipirkti išorinį kietąjį diską | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | Rugpjūtis 13, 2007 17:11 |
| External Hard Drive Problema | golfer1 | Drives & Removable Media | 4 | 7 rugpjūtis 2007 11:39 |
| Išorinį kietąjį diską nepripažįsta PC | Germ | Drives & Removable Media | 16 | 17 liepa 2007 04:00 |
| Geriausi External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 19, 2007 11:39 |
| Temos įrankiai | |
| |