![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal externý pevný disk, ktorý mám v úmysle zapojiť sa do môjho počítača po celú dobu. Já vím, že když jdu na odpojenie pevného disku jsem používať 'bezpečne odobrať hardware', otázka je, mám to urobiť vždy, keď chcem vypnúť počítač alebo môžem nech to byť zapojený do všetkých čase a bez obáv o prechádzajú týmto postupom? Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžem povedať, som niekedy použil bezpečne odobrať hardware voľbu.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Kde môžem kúpiť externý pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. august 2007 17:11 |
| Externý pevný disk Problem | golfer1 | Drives & Removable Media | 4 | 7. augusta 2007 11:39 |
| Externý pevný disk nie je uznaná PC | Ňom | Drives & Removable Media | 16 | 17. júla 2007 04:00 |
| Najlepšie Externý pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. júna 2007 11:39 |
| Thread Tools | |
| |