![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан је добио спољни хард диск који намеравам да има прикључен на мом рачунару све време. Знам да, ако ћу скинути погон врстог сам користити 'Сигурно уклањање хардвера', питање је, имам то урадите сваки пут кад желим обустава рада рачунар или могу једноставно оставити прикључен у свим време и не брините о пролази кроз тај поступак? Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не могу рећи сам икада користио Сигурно уклањање хардвера опцију.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Где могу купити вањски хард диск | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13 аугуст 2007 17:11 |
| Екстернал Хард Дриве Проблем | голфер1 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 7 аугуст 2007 11:39 |
| Екстернал Хард Дриве не признају ПЦ | Клица | Дривес & Измјењиви медији | 16 | 17. јула 2007 04:00 |
| Бест Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 19. јуна 2007 11:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |