![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Много нови за това, така че моля има прошка във вашата душа. Ако терминал CPU катастрофата на моя стар Dell. Аз бях с XP. Премахнато на SEAGATE 7200,7. Закупен нов Compaq Presario изпълняват предварително заредени Vista Home Premium (Боже, помогни ми). Искам да използвам стария твърд диск като външен твърд диск. Имам закупени (чакам доставка) адаптер комплект с USB кабел. Трябва да изтеглите файлове от този стар Hard Drive. Има ли кой да предвидим проблем с достъпа до данните, проведена на стария хард диск. Имам толкова много upsets с Vista, че съм се очакват проблеми. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, тя ще се появи само като редовни твърдия диск. То може да е много бавен, тъй като на USB (I би просто включен в нея сякаш беше първоначално), но вие трябва да имате никакви проблеми.
| |||
| |||
| Много благодаря. Твърдият диск е SATA вариант и няма джъмперите снабдени с него. Аз няма да бъде в състояние да го господар. някакви проблеми? Благодаря отново |
|
| |||
| |||
| SATA не джъмперите, ето защо те са толкова удобни - не messing наоколо с капитана / роб кабелна изберете mumbo джъмперите, само включвате и употреба. Не трябва да има проблем. |
|
| |||
| |||
| Аз така го към компютър магазин и те не можаха да се тя да работи в моя Compaq като роби? |
|
| |||
| |||
| Ако е SATA, което BSing теб, както ти каза, че не е господар / роб нещо SATA, това е IDE / PATA само. |
|
| |||
| |||
| Много благодаря моя приятелка. Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали те всъщност се опитват да кука го? .... Ако не, те са или fobbing сте изключени, или DONT знаеш какво правиш they'e ........... както Carbon казва SATA дискове не Master или Slave настройки.
| |||
| |||
| Всъщност, попитах ги монтира стария твърд диск и да го настроите като двойната обувка система. нов твърд диск с Vista и стари с XP. те казаха, че те не можеха да го направя. Така че те помолих да се отървете от Vista и XP товар в Нов диск, който дойде с Compaq. те казаха имаше нещо за Compaq, че е възпрепятстван от тях го правят. Те пуснати в totaly нов твърд диск и тя би все още не се предприемат XP. Те смятаха, че е нещо общо с Compaq harware? Какво трябва да знаете. Благодарим ви за вход |
|
| |||
| |||
| Звучи като те не искат работа .... Вероятно твърде много прилича упорита работа за тях, или те не знаят как ........ беше PC World от всеки шанс? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Имате ли проблеми с споделя USB външно нападение задвижване | flamefrenzy56 | Windows операционни системи | 2 | 23rd Dec 2008 11:14 |
| Външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Дек 2007 11:42 |
| Можеш ли да инсталирате операционната система на външен твърд диск. | tjpearson | Windows операционни системи | 2 | 17 Окт 2007 02:20 |
| Къде мога да купя външен твърд диск | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 13 Авг 2007 17:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |