menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Externí pevný disk ze starého systému?

Reply

Thread Nástroje
Old 20 leden 2008, 04:07
Člen Skupina

Default Externí pevný disk ze starého systému?

Zdravím všechny. Velmi nový, tak prosím o odpuštění ve vaší duši.

Měl terminál cpu krach na můj starý dell. Byl jsem pomocí XP. Odstraněna Seagate 7200.7. Zakoupili nový Compaq Presario běží předem naložené Vista Home Premium (Bože, pomoz mi).

Chci použít starý pevný disk jako externí pevný disk. Já si zakoupili (čekání na dodávku) adaptér kit s USB kabelem. Potřebuji načítat soubory z tohoto starý pevný disk. Má někdo předvídat problémy s přístupem k údajům, které má na starém disku. Mám tolik rozčiluje se Vista, že jsem se očekávat problémy.

Dík předem.
Old 20 leden 2008, 05:24
Dárce Skupina

Ne, to bude zobrazovat stejně jako pravidelný pevný disk. To může být docela pomalé, protože z USB (já bych si je zapojen do jako by to bylo původně), ale měli byste mít žádné problémy.

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 20 leden 2008, 05:37
Člen Skupina

Děkuji.
Pevného disku je Sata verzi a neexistují žádné jumpery montovat na to. I nebudou moci nastavit na master. žádné problémy?

Díky Opět
Old 20 leden 2008, 05:38
Dárce Skupina

SATA nemají jumpery, to je důvod, proč jsou tak pohodlné - bez umazávání přibližně s master / slave / cable vybrat zbytečně jumperů, stačí připojit a používat. By neměl být problém.
Old 20 leden 2008, 05:38
Člen Skupina

Jsem, a tak je vzal k počítači obchodě a nemohli dostat do práce na mé Compaq jako slave?
Old 20 leden 2008, 05:39
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal cawleym1 View Post
Jsem, a tak je vzal k počítači obchodě a nemohli dostat do práce na mé Compaq jako slave?
Pokud je to SATA they're BSing jste, jak jsem řekl není master / slave věc SATA, to je IDE / PATA pouze.
Old 20 leden 2008, 05:43
Člen Skupina

Mnohé díky mým přítelem.
Na zdraví
Old 20. ledna 2008, 05:55
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal cawleym1 View Post
Řekl, že skutečně pokusit háček to? .... pokud ne, byli buď fobbing vás vypnout, nebo dont vědět, co dělá they'e ........... Carbon jak říká SATA disky nemají Master nebo Slave nastavení.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 leden 2008, 06:16
Člen Skupina

Vlastně jsem požádala, aby se vešly na starý pevný disk a nastavit jej jako duální boot systému. Nový pevný disk s Vista a staré s XP. Řekli, že nemohl udělat. Tak jsem požádal je, aby se zbavili Vista a XP zatížení v Novém disk, který přišel s Compaq. řekli tam bylo něco o Compaq, že zabránit jim v takovém jednání. Dali v celkem nový pevný disk a to ještě ne mít XP. Mysleli si, to bylo něco do činění s Compaq harware? Co já vím.

Děkujeme za váš vstup
Old 20. ledna 2008, 06:19
Dárce Skupina

Zní to, jako by nechtěla práci .... asi trochu moc rád tvrdé práce pro ně, ani nevěděli, jak ........ to byl PC World jakoukoli šanci?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. března 2009 06:46
Máte problémy sdílení USB externí raid disk systému flamefrenzy56 Operační systémy Windows 2 23. prosince 2008 11:14
Externí pevný disk thwapy Drives & Removable Media 1 27. prosinec 2007 11:42
Můžete nainstalovat operační systém na externí pevný disk. tjpearson Operační systémy Windows 2 17. říjen 2007 02:20
Kde mohu koupit externí pevný disk ken979 Drives & Removable Media 1 13. srpen 2007 17:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.