![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όλα Hi. Πολύ νέα για αυτό, γι 'αυτό σας παρακαλώ να συγχώρεση στην ψυχή σας. Αν ένα τερματικό cpu συντριβή για παλιό μου dell. Ήμουν χρησιμοποιώντας XP. Αφαιρέθηκε η Seagate 7.200,7. Αγορά νέου Compaq Presario τρέχει πριν φορτωθούν Vista Home Premium (Θεού Help Me). Θέλω να χρησιμοποιήσω το παλιό σκληρό δίσκο ως εξωτερικό σκληρό δίσκο. Έχω αγόρασε (σε αναμονή για την παράδοση) ένα προσαρμογέα σετ με καλώδιο USB. Έχω ανάγκη να ανακτήσετε αρχεία από αυτό το παλιό σκληρό δίσκο. Υπάρχει κάποιος που προβλέπουν ένα πρόβλημα με την πρόσβαση στα δεδομένα που πραγματοποιήθηκε για το παλιό σκληρό δίσκο. Είχα τόσα πολλά ανατρέπονται με Vista που έχω έρθει να αναμένουμε προβλήματα. Cheers εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, δεν θα εμφανίζονται όπως ακριβώς και η τακτική του σκληρού δίσκου. Μπορεί να είναι πολύ αργοί λόγω του USB (θα συνδεθεί μόνο σε αυτό όπως ήταν αρχικά), αλλά εσείς δεν θα έχει προβλήματα.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ. Ο σκληρός δίσκος είναι Sata έκδοση και δεν υπάρχουν γέφυρες βραχυκύκλωσης έχει τοποθετηθεί σε αυτό. Δεν θα είναι σε θέση να ρυθμίσουν σε πλοίαρχο. οποιαδήποτε προβλήματα; Ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
| SATA δεν έχουν γέφυρες βραχυκύκλωσης, γι 'αυτό που είσαι τόσο βολικό - δεν Messing περίπου με master / slave / καλώδιο επιλέξτε mumbo γέφυρες βραχυκύκλωσης, απλά συνδέστε και τη χρήση. Δεν θα έπρεπε να είναι ένα πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Θ α? Έτσι πήρε σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν μπορούσαν να το αποκτήσουν για την εργασία μου για την Compaq ως δούλος; |
|
| |||
| |||
| Αν είναι SATA από όπου και αν BSing σας, όπως είπα, δεν υπάρχει master / slave σε SATA πράγμα, ότι το IDE / ΠΑΤΑ μόνο. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου. Εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως στην πραγματικότητα προσπαθούν να γάντζο μέχρι; .... αν δεν είχαν ούτε fobbing σας διακόψω, ή dont ξέρει τι κάνει they'e ........... όπως λέει Carbon δίσκους SATA δεν έχουν Master ή Slave ρυθμίσεις.
| |||
| |||
| Μάλιστα, ζήτησα να χωράει το παλιό σκληρό δίσκο και να τον καταργήσει, ως διπλή εκκίνηση του συστήματος. νέο σκληρό δίσκο με Vista και το παλιό με XP. είπαν ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν. Γι 'αυτό τους ζήτησε να απαλλαγεί από το φορτίο XP και Vista στο νέο δίσκο που ήρθε με την Compaq. έλεγαν ότι υπήρχε κάτι για το Compaq που εμπόδισε να το κάνει. Βάζουν σε totaly νέο σκληρό δίσκο και θα εξακολουθούν να μην λαμβάνουν τα XP. Οι Νόμιζα ότι ήταν κάτι να κάνει με την Compaq HARWARE; Τι μπορώ να ξέρω. Ευχαριστώ για τη συμβολή |
|
| |||
| |||
| Θυμίζει ότι δεν θέλουν τη δουλειά .... ίσως είναι λίγο πολύ όπως και για την σκληρή δουλειά τους, είτε δεν γνωρίζουν πώς ........ ήταν το PC World με κάθε ευκαιρία; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Δυσκολεύεστε μοιράζονται μια usb εξωτερική επιδρομή σύστημα οδήγησης | flamefrenzy56 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 23 Δεκ. 2008 11:14 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Δεκ. 2007 11:42 |
| Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. | tjpearson | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17 Οκτ 2007 02:20 |
| Πού μπορώ να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | ken979 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 13 Αυγ 2007 17:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |