![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All. Vrlo novi u ovom, pa molim oprost imati u svojoj duši. Imala je terminal CPU padom na moj stari Dell. Sam bio koristeći XP. Uklonili SEAGATE 7200,7. Kupljen novi tvrtke Compaq Presario prikazuju unaprijed učitane Vista Home Premium (Bog Help Me). Želim koristiti stari hard disk kao vanjski hard disk. Ja sam kupio (na čekanju za dostavu) adapter kit sa USB kabel. Mi je potrebno za preuzimanje datoteka s ovom starom disku. Se bilo tko predvidjeti problem s pristupa podacima održati na starom tvrdom disku. Sam imao toliko upsets Vidik sa koji sam došao do očekivati probleme. Živjeli unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, to će se pokazati kao pravilan hard disk. On svibanj biti vrlo sporo zbog USB (ja bi ga samo priključen kao da je izvorno), ali ne biste trebali imati problema.
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala. Tvrdi disk je Sata verzija i nema jumpers opremljeni za to. I neće biti u mogućnosti postaviti ga gospodar. bilo kakve probleme? Hvala opet |
|
| |||
| |||
| SATA nemaju jumpers, to je razlog zašto su oni tako povoljno - no messing oko s gospodar / rob / kabel odabrati mumbo jumpers, samo priključiti i koristiti. Ne bi trebao biti problem. |
|
| |||
| |||
| Ja, tako da ju je na računalo dućan i ne mogu dobiti Internet to funkcionirati na moj Compaqa kao rob? |
|
| |||
| |||
| Ako je SATA they're BSing vama, kao što sam rekao nema gospodar / rob stvar u SATA, to IDE / PATA samo. |
|
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala moj prijatelj. Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li oni stvarno pokušavamo to kuka gore? .... ako ne, oni su ti fobbing bilo isključeno ili ne znam što radiš they'e ........... kao što kaže Carbon SATA diskovi nemaju Master Slave ili postavke.
| |||
| |||
| Zapravo, zamolio sam ih da stane stari hard disk i stavi ga kao dual boot sustava. novi tvrdi disk sa Vidik sa XP i stari. rekao je da oni nisu mogli učiniti. Pa sam zamolio ih da biste dobili osloboditi od vidik i XP opterećenje u New disk koji ste dobili s Compaqa. Oni rekoše: "bilo je nešto o Compaqa koji sprečavaju ih radiš to. Oni su stavili u potpuno novi hard disk i to bi još uvijek nije poduzeo XP. Oni su mislili da je nešto za napraviti sa Compaqa harware? Šta ja znam. Thanks for your input |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao da ne želite posao .... vjerojatno malo previše kao težak posao za njih, ili da ne zna kako se ........ je od bilo koje PC World šansa? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Imaju poteškoća dijele usb eksterni disk RAID sustav | flamefrenzy56 | Windows Operating Systems | 2 | 23. prosinac 2008 11:14 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. prosinac 2007 11:42 |
| Mogu li instalirati operacijski sustav na vanjskom tvrdom disku. | tjpearson | Windows Operating Systems | 2 | 17. listopad 2007 02:20 |
| Gdje mogu kupiti vanjski hard disk | ken979 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 13. kolovoz 2007 17:11 |
| Thread Tools | |
| |