kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

A külső merevlemezt a régi rendszer?

Reply

Téma eszközök
Old Január 20, 2008, 04:07
Csoport tagja

Default A külső merevlemezt a régi rendszer?

Hi all. Nagyon új, így kérjük, hogy a megbocsátás és a lélek.

Ha a terminál cpu crash a régi Dell. Én használ XP. Eltávolított a Seagate 7200,7. Vásárolt egy új Compaq Presario fut előre betöltött Vista Home Premium (Isten segítsen nekem.)

Azt akarom, hogy a régi merevlemezt, mint egy külső merevlemezt. Van vásárolt (vár szállítás) az adapter kit USB kábel segítségével. Meg kell letölteni a fájlokat a régi merevlemez. Csinál akárki elő probléma való hozzáférés a tárolt adatokhoz a régi merevlemezére. Én már olyan sok kiborítja a Vista jöttem várnak problémákat.

Cheers előre.
Old Január 20, 2008, 05:24
Donor Group

Nem, nem fog megjelenni, mint a rendszeres merevlemezére. Lehet, hogy nagyon lassan, mert az USB (Azt már csak be kell zárni, hogy mint azt eredetileg), de akkor nincs probléma.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 20, 2008, 05:37
Csoport tagja

Sok köszönet.
A merevlemez egy Sata változat, és nincs jumperekkel felszerelve is. Azt nem tudja megállapítani, hogy a mester. esetleges problémákat?

Köszönöm
Old Január 20, 2008, 05:38
Donor Group

SATA nincs jumperekkel, ez miért van így kényelmes - nem szórakozni master / slave / cable válasszuk mumbo jumperekkel, csak csatlakoztassa és használatát. Amennyiben nem lehet probléma.
Old Január 20, 2008, 05:38
Csoport tagja

Én úgy volt, hogy a számítógép bolt és nem értem, hogy az én compaq, mint egy rabszolga?
Old Január 20, 2008, 05:39
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by cawleym1 View Post
Én úgy volt, hogy a számítógép bolt és nem értem, hogy az én compaq, mint egy rabszolga?
Ha SATA they're BSing meg, mint mondtam nincs mester / szolga dolog SATA, az IDE / PATA csak.
Old Január 20, 2008, 05:43
Csoport tagja

Nagyon köszönöm a barátom.
Egészségére
Old Január 20 2008, 05:55
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by cawleym1 View Post
Vajon valóban megpróbálja hook it up? .... ha nem, azok vagy fobbing te le, vagy ne tudja, mit csinál they'e ........... Carbon mondja a SATA meghajtókat nem parancsnok vagy Slave beállításait.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 20, 2008, 06:16
Csoport tagja

Igazából, azt kérve tőlük, hogy illeszkedjen a régi merevlemezt, és állítsa fel a kettős csomagtartó rendszer. új merevlemezt a Vista és a régi XP. azt mondták, hogy nem teszem meg. Szóval kérte őket, hogy megszabaduljon a kilátás és a terhelés XP az új lemez, amit a Compaq. azt mondták, hogy volt valami a Compaq, hogy megakadályozták őket abban, hogy csinálja. Ezeket be totaly egy új merevlemezt, és ez még mindig nem veszik az XP. Azt hitték, hogy valami köze van a Compaq harware? Mit tudom én.

Thanks for your input
Old Január 20 2008, 06:19
Donor Group

Úgy hangzik, mintha nem szeretné, hogy a munkát .... talán egy kicsit túl sokat, mint a kemény munkát, vagy nem tudom, hogyan ........ volt, a PC World netán?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. március 2009 06:46
Sikerült közös usb külső RAID meghajtórendszerének flamefrenzy56 A Windows operációs rendszerek 2 23. december 2008 11:14
External Hard Drive thwapy Drives & Removable Media 1 27. december 2007 11:42
Lehet telepíteni az operációs rendszer, a külső merevlemezt. tjpearson A Windows operációs rendszerek 2 17. október 2007 02:20
Hol tudok egy külső merevlemezt ken979 Drives & Removable Media 1 13. augusztus 2007 17:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.