![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם. זה מאוד חדש, לכן יש מחילת נשמתך. היה סופני CPU להתרסק על הישן שלי Dell. אני משתמש ב XP. הסיר את seagate 7200,7. נרכש חדשה Compaq Presario להופיע טעון מראש Vista Home Premium (אלוהים יעזור לי). אני רוצה להשתמש הישן כונן קשיח חיצוני, כמו כונן קשיח. אני צריך לרכוש (מחכה משלוח) מתאם קיט עם כבל USB. אני צריך לשחזר קבצים זה הישן Hard Drive. האם מישהו לנבא בעיה עם הגישה לנתונים שנערך על הכונן הקשיח הישן. יש לי כל כך הרבה עם Vista upsets כי אני כבר בא לצפות בעיות. לחיים מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, זה יהיה מופיע כמו כונן קשיח רגיל. זה עלול להיות מאוד איטי בשל USB (הייתי רק פקוק את זה כאילו זה היה במקור) אבל לא יהיה לך בעיות.
| |||
| |||
| הרבה תודה. הכונן הקשיח הוא SATA גירסה ואין המגשרים מצויד אליו. אני לא אהיה מסוגלת להגדיר את זה אדון. בעיה כלשהי? Thanks again |
|
| |||
| |||
| SATA אין המגשרים, זה למה הם כל כך נוח - לא להתעסק עם סביב Master / slave / כבלים mumbo בחר המגשרים, פשוט תקע ולהשתמש ב. לא צריכה להיות בעיה. |
|
| |||
| |||
| אני A; כך לקחו אותו למחשב החנות והם לא יכלו לקבל אותו לעבודה שלי בתור Compaq עבדים? |
|
| |||
| |||
| אם זה SATA הם BSing לך, כמו שאמרתי, אין Master / slave דבר SATA, זה IDE / PATA בלבד. |
|
| |||
| |||
| הרבה תודה חבר שלי. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם הם באמת מנסים צנורה את זה? .... אם לא, הם היו גם fobbing אותך, או dont יודע מה עושה they'e ........... כמו כונני SATA Carbon אומר אין יחידת Slave או הגדרות.
| |||
| |||
| למעשה, ביקשתי מהם להתאים את הכונן הקשיח הישן ולהגדיר את זה בתור מערכת אתחול כפול. כונן קשיח חדש עם Vista ישן עם XP. הם אמרו שהם לא יכולים לעשות את זה. אז שאלתי אותם להיפטר של Vista ו XP לטעון את דיסק חדש, כי הגיע עם קומפאק. הם אמרו שם היה משהו על קומפאק המונעות את עושה את זה. שמו של הדיסק הקשיח החדש totaly וזה עדיין יהיה לא לקחת את XP. הם חשבו שזה היה משהו לעשות עם Compaq harware? מה אני יודע. תודה על קלט |
|
| |||
| |||
| נשמע כאילו הם לא רוצים את העבודה .... כנראה קצת יותר מדי כמו עבודה קשה להם, או שהם לא יודעים איך ........ זה היה מחשב בכל העולם סיכוי? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| מתקשה שיתוף של כונן USB חיצוני RAID המערכת | flamefrenzy56 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 דצמבר 2008 11:14 |
| כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 1 | -27 דצמבר 2007 11:42 |
| האם אתה יכול להתקין את מערכת ההפעלה לכונן קשיח חיצוני. | tjpearson | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 אוקטובר 2007 02:20 |
| איפה אני יכול לקנות כונן קשיח חיצוני | ken979 | כוננים & נשלפת | 1 | 13 אוגוסט 2007 17:11 |
| שרשרת כלים | |
| |