mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Išorinis standusis diskas iš senosios sistemos?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 20, 2008, 04:07
Narys

Hi All. Labai naujas, todėl prašome būti atleistos jūsų siela.

Jeigu terminalas CPU crash on my old dell. Aš naudoju XP. Ištrinta Seagate 7200,7. Įsigyta nauja Compaq Presario rodyti iš anksto pakrauti Vista Home Premium (Dieve, padėk man).

Noriu naudoti seną kietąjį diską kaip išorinį kietąjį diską. Aš įsigijo (laukimo pristatymo) adapteriu komplektas su USB kabeliu. Man reikia gauti failus iš šio senojo disko. Ar kas nors numatyta, su prieiga prie turimų duomenų apie senojo disko problema. Turėjau tiek daug sutrikimų su Vista, kad aš tikisi problemų.

Cheers in advance.
Old Sausis 20, 2008, 05:24
Donorų grupės

Ne, jis bus rodomas kaip nuolat kietajame diske. Jis gali būti labai lėtas, nes USB (būčiau tiesiog prijungti jį, kaip jis buvo iš pradžių), bet reikia turėti jokių problemų.

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 20, 2008, 05:37
Narys

Many thanks.
Kietasis diskas SATA versija ir nėra džemperiai įrengti jį. Aš negalės nustatyti, kad jis kapitonas. problemų?

Thanks again
Old Sausis 20, 2008, 05:38
Donorų grupės

SATA neturi megztinio, tai kodėl jie taip patogu - Nr Messing around with master / slave / cable select Mumbo džemperiai, tiesiog prijunkite ir naudoti. Neturėtų būti problema.
Old Sausis 20, 2008, 05:38
Narys

Aš, kad jį paėmė į kompiuterių parduotuvę ir jie negali gauti jį dirbti su savo Compaq kaip slave?
Old Sausis 20, 2008, 05:39
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by cawleym1 View Post
Aš, kad jį paėmė į kompiuterių parduotuvę ir jie negali gauti jį dirbti su savo Compaq kaip slave?
Jei ji SATA jie BSing jus, kaip sakiau nėra master / slave dalykas SATA, tai IDE / PATA tik.
Old Sausis 20, 2008, 05:43
Narys

Many thanks my friend.
Į sveikatą
Old Sausis 20, 2008, 05:55
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by cawleym1 View Post
Ar jie iš tikrųjų bando jį prijungti? .... jei ne, jie buvo fobbing galite išjungti, arba dont know what they'e daro ........... anglies sako SATA neturi magistro ar Slave parametrai.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 20, 2008, 06:16
Narys

Tiesą sakant, aš paprašiau jų, kad tilptų senas kietąjį diską ir nustatykite ją kaip dvigubos įkrovos sistemą. naujas kietasis diskas su Vista ir senus su XP. pasakė, kad jie negalėtų daryti. Taigi aš paklausiau jų atsikratyti Vista ir XP įkelti naują diską, kuris buvo su "Compaq. jie teigė, kad buvo kažkas Compaq, kurios sutrukdė jiems tai daryti. Jie įdėti į totaly naują kietąjį diską ir ji vis dar nėra priimti XP. Jie manė, kad kažką daryti su Compaq Techninė įranga? Ką aš žinau.

Thanks for your input
Old Sausis 20, 2008, 06:19
Donorų grupės

Panašiai kaip jie nenorėjo darbo .... tikriausiai šiek tiek per daug, kaip sunkus darbas jiems, ir jie nežinojo, kaip ........ ji buvo "PC World" bet kokia proga?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.