![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all. Pavisam nesen uz šo, tāpēc, lūdzu, ir piedošana jūsu dvēseli. Bija gala cpu avārijā uz manu veco dell. Man bija, izmantojot XP. Removed SEAGATE 7200,7. Pirkta jauna Compaq Presario lietu pirmstiesas ielādes Vista Home Premium (God Help Me). Es vēlos izmantot veco cieto disku kā ārējo cieto disku. Man ir iegādāta (gaidām piegāde) adapteris komplekts ar USB kabeli. Man vajag, lai ielādētu failus no šo veco cieto disku. Vai kāds paredzēt problēmas ar piekļuvi datiem, uz vecā cietā diska. Man ir tik daudz darbības traucējumi ar Vista, ka es esmu sagaida problēmas. Cheers in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, tas būs parādās tikai kā regulāras cieto disku. Tas var būt ļoti lēni, jo USB (es nupat pievienots tā kā tas bija sākotnēji), bet jums nav nekādu problēmu.
| |||
| |||
| Many thanks. Cietais disks ir Sata versija un nav džemperi aprīkoti ar to. I nebūs iespējams noteikt to master. kādas problēmas? Thanks again |
|
| |||
| |||
| SATA nav džemperi, tāpēc tie ir tik ērti - nav messing aptuveni ar master / slave / cable izvēlieties mumbo džemperi, tikai spraudni un izmantošanu. Nevajadzētu būt problēma. |
|
| |||
| |||
| Es, tā ņēma to datoru veikalā un viņi nevar iegūt darbu uz manu compaq kā vergu? |
|
| |||
| |||
| Ja tas ir SATA viņi BSing jums, kā man teica, ka nav master / slave lieta SATA, kas ir IDE / PATA only. |
|
| |||
| |||
| Liels paldies mana draudzene. Urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viņi faktiski mēģina aizšmaukt up? .... ja nav, tad vai nu fobbing jums off, vai dont zināt, they'e dara ........... , oglekļa saka SATA diskus nav Master vai Slave uzstādījumus.
| |||
| |||
| Faktiski, man lūdza tos uzstādīt veco cieto disku un kas to veido kā dual boot sistēmu. jauns cietais disks ar Vista un veco ar XP. viņi teica, ka viņi nevar darīt. Tāpēc es lūdza tās atbrīvoties no Vista un slodzes XP New disku, kas nāca ar Compaq. viņi teica, ka bija kaut Compaq kas kavēja viņiem darīt to. Tās ievieš totaly jaunu cieto disku un tas vēl aizvien nedrīkst lietot XP. Viņi domāja, ka kaut ko darīt ar compaq harware? Ko es zinu. Thanks for your input |
|
| |||
| |||
| Izklausās, ka viņi negribēja darbs .... iespējams, pārāk daudz kaut ko līdzīgu grūti strādāt viņu labā, vai viņi nezina, kā ........ tas bija PC World jebkura iespēja? |
![]() |
|
| Bookmarks |