![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All. Bardzo do tego nowego, więc proszę o przebaczenie w twojej duszy. Gdyby awarii terminala procesora na moim starym dell. Byłem przy użyciu XP. Usuwane Seagate 7200.7. Zakup nowego Compaq Presario uruchomiona wstępnie załadowane Vista Home Premium (Bóg Help Me). Chcę używać starego dysku twardego jako zewnętrzny dysk twardy. Mam zakupione (oczekiwanie na dostawę) adapter z zestawu kabla USB. Muszę pobrać pliki z tego starego dysku twardego. Czy ktoś przewiduje problem z dostępem do danych przechowywanych na starym dysku twardym. Miałem tak wielu z upsets Vista that I've oczekują problemów. Cheers in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, to będzie pojawiać się regularnie, tak jak dysk twardy. To może być naprawdę powolny ze względu na USB (będę już podłączony w jak było pierwotnie), ale nie powinien mieć problemów.
| |||
| |||
| Many thanks. Dysk twardy jest Sata wersji i nie ma zworki wyposażone do niego. I nie będzie w stanie ustawić go na kapitana. jakieś problemy? Thanks Again |
|
| |||
| |||
| SATA nie ma zworek, dlatego są one tak wygodne - nie messing okolice z master / slave / kabel wybierz mumbo skoczków, wystarczy podłączyć i korzystać. Nie powinno być problemem. |
|
| |||
| |||
| I a, więc wziął go do komputera sklepu i nie mogą zmusić go do działania w moim compaq jako niewolnik? |
|
| |||
| |||
| Jeśli to SATA they're BSing ci, jak już mówiłem nie ma master / slave rzeczą w SATA to IDE / PATA tylko. |
|
| |||
| |||
| Many thanks my friend. Wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy rzeczywiście próby należy go podłączyć? .... jeśli nie były one albo fobbing jest wyłączony lub dont know what they'e robi ........... węgla mówi dysków SATA nie mają Master lub Slave ustawienia.
| |||
| |||
| Właściwie Zapytałem ich, aby zmieściło się na starym dysku twardym i ustawić go jako podwójnego rozruchu systemu. nowy dysk twardy z Vista i stary z XP. Mówili, że nie mogą zrobić. Więc zapytałem ich pozbyć z obciążeniem XP i Vista w Nowym dysku dołączonym do Compaq. Mówili było coś o Compaq które uniemożliwiły im robią. One wprowadzone w totaly nowy dysk twardy i to nadal nie podejmują XP. Myśleli było coś zrobić z compaq harware? Co wiem. Thanks for your input |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak nie ma pracy .... chyba trochę za dużo jak dla ich ciężkiej pracy, albo nie wiedzą, jak ........ było PC World przez jakiekolwiek szanse? |