mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Hard-disk extern de la vechiul sistem?

Reply

Thread Tools
Old 20 ianuarie 2008, 04:07
Grupul de stat

Default Hard-disk extern de la vechiul sistem?

Toate Max. Foarte noi la asta, aşa că vă rugăm să au iertare in sufletul tau.

A avut un accident de circulaţie, de pe terminalul cpu vechiul meu Dell. Am fost folosind XP. Înlăturat de Seagate 7200.7. Achiziţionat un nou Compaq Presario rulează pre încărcate Vista Home Premium (Dumnezeu să mă ajute).

Vreau sa folosesc vechiul hard-disk ca un hard disc extern. Am cumpărat (de aşteptare pentru livrare) un adaptor kit cu cablu USB. Am nevoie pentru a prelua imagini de la acest vechi de hard-disk. Are cineva prevedea o problemă cu acces la datele deţinute de pe vechiul hard-disk. Am avut atât de multe supără cu Vista pe care l-am venit să se aştepte probleme.

Noroc în avans.
Old 20 ianuarie 2008, 05:24
Grupul de donator

Nu, nu vom arăta doar ca un hard-disk. Ea poate fi foarte lent din cauza USB (mi-ar fi doar o în priză ca acesta a fost iniţial), dar nu ar trebui să aveţi probleme.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 ianuarie 2008, 05:37
Grupul de stat

Multe mulţumiri.
Pe hard disc este o versiune sata şi nici nu există jumperii montate pe ea. Eu nu va putea să setaţi-o pe căpitan. orice probleme?

Mulţumesc încă o dată
Old 20 ianuarie 2008, 05:38
Grupul de donator

SATA nu au jumperii, de aceea ele sunt atât de convenabil - nu joc cu aproximativ master / slave / cablu selectaţi mumbo jumperii, pur şi simplu în priză şi de a folosi. Nu ar trebui să fie o problemă.
Old 20 ianuarie 2008, 05:38
Grupul de stat

Am o, astfel că au luat-o la un magazin de calculator şi nu au putut face să funcţioneze pe Compaq mea ca un sclav?
Old 20 ianuarie 2008, 05:39
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cawleym1 View Post
Am o, astfel că au luat-o la un magazin de calculator şi nu au putut face să funcţioneze pe Compaq mea ca un sclav?
Daca este SATA sunt BSing tine, am spus ca nu există nici un master / slave lucru in SATA, care e IDE / PATA numai.
Old 20 ianuarie 2008, 05:43
Grupul de stat

Multe mulţumiri meu prieten.
Noroc
Old 20 ianuarie 2008, 05:55
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cawleym1 View Post
Te-au de fapt, să încercaţi să-l cârlig? .... Dacă nu, ele au fost fie fobbing te-a turnat, sau dont know ce they'e faci ........... Carbon spune ca nu au nici un SATA drive Master sau Slave setări.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 ianuarie 2008, 06:16
Grupul de stat

De fapt, l-am întrebat-le pentru a se potrivi cu vechiul hard-disk şi setaţi-o ca un sistem dual boot. hard-disk nou cu Vista şi vechi cu XP. ei au spus că ei nu au putut face. Aşa că am întrebat-le pentru a scăpa de sarcină XP şi Vista în Noul disc care a venit cu Compaq. Au spus că a fost ceva despre Compaq, care îi împiedica să facă acest lucru. Au pus într-o totaly nou hard-disk şi încă nu s-ar lua XP. Au crezut ca a fost ceva de-a face cu Compaq harware? Ce stiu eu.

Vă mulţumim pentru intrare
Old 20 ianuarie 2008, 06:19
Grupul de donator

Sună ca şi cum ei nu au vrut de loc de muncă .... probabil un pic prea mult cum ar fi greu de lucru pentru ei, sau ei nu ştiu cum ........ PC World a fost de nici o sansa?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.