menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Externý pevný disk zo starého systému?

Reply

Thread Tools
Old 20 január 2008, 04:07
Člen Skupina

Default Externý pevný disk zo starého systému?

Zdravím všetkých. Veľmi nový, tak prosím o odpustenie vo vašej duši.

Mal terminál cpu krach na môj starý dell. Bol som pomocou XP. Odstránená Seagate 7200.7. Zakúpili nový Compaq Presario beží vopred naložené Vista Home Premium (Bože, pomôž mi).

Chcem použiť starý pevný disk ako externý pevný disk. Já si zakúpili (čakanie na dodávku) adaptér kit s USB káblom. Potrebujem načítať súbory z tohto starý pevný disk. Má niekto predvídať problémy s prístupom k údajom, ktoré má na starom disku. Mám toľko rozčiluje sa Vista, že som sa očakávať problémy.

Dík vopred.
Old 20 január 2008, 05:24
Darcu Skupina

Nie, to bude zobrazovať rovnako ako pravidelný pevný disk. To môže byť docela pomalé, pretože z USB (já bych si je zapojený do ako by to bolo pôvodne), ale mali by ste mať žiadne problémy.

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 20 január 2008, 05:37
Člen Skupina

Děkuji.
Pevného disku je Sata verziu a neexistujú žiadne jumpery montovať na to. I nebudú môcť nastaviť na master. žiadne problémy?

Vďaka Opäť
Old 20 január 2008, 05:38
Darcu Skupina

SATA nemajú jumpery, to je dôvod, prečo sú tak pohodlné - bez umazávání približne s master / slave / cable vybrať zbytočne jumper, stačí pripojiť a používať. By nemal byť problém.
Old 20 január 2008, 05:38
Člen Skupina

Som, a tak je vzal k počítaču obchode a nemohli dostať do práce na mojej Compaq ako slave?
Old 20 január 2008, 05:39
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal cawleym1 View Post
Som, a tak je vzal k počítaču obchode a nemohli dostať do práce na mojej Compaq ako slave?
Pokiaľ je to SATA they're BSing ste, ako som povedal nie je master / slave vec SATA, to je IDE / PATA iba.
Old 20 január 2008, 05:43
Člen Skupina

Mnohé vďaka mojím priateľom.
Na zdravie
Old 20. januára 2008, 05:55
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal cawleym1 View Post
Povedal, že skutočne pokúsiť háčik to? .... ak nie, boli buď fobbing vás vypnúť, alebo dont vedieť, čo robí they'e ........... Carbon ako hovorí SATA disky nemajú Master alebo Slave nastavenia.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 január 2008, 06:16
Člen Skupina

Vlastne som požiadala, aby sa vošli na starý pevný disk a nastaviť ho ako duálny boot systému. Nový pevný disk s Vista a staré s XP. Povedali, že nemohol urobiť. Tak som požiadal ich, aby sa zbavili Vista a XP zaťaženie v Novom disk, ktorý prišiel s Compaq. povedali tam bolo niečo o Compaq, že zabrániť im v takomto rokovaní. Dali v celkom nový pevný disk a to ešte ne mať XP. Mysleli si, to bolo niečo do činenia s Compaq harware? Co já vím.

Ďakujeme za váš vstup
Old 20. januára 2008, 06:19
Darcu Skupina

Znie to, ako by nechcela prácu .... asi trochu moc rád tvrdej práce pre nich, ani nevedeli, ako ........ to bol PC World akúkoľvek šancu?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
Máte problémy zdieľanie USB externé raid disk systému flamefrenzy56 Operačné systémy Windows 2 23. decembra 2008 11:14
Externý pevný disk thwapy Drives & Removable Media 1 27. december 2007 11:42
Môžete nainštalovať operačný systém na externý pevný disk. tjpearson Operačné systémy Windows 2 17. október 2007 02:20
Kde môžem kúpiť externý pevný disk ken979 Drives & Removable Media 1 13. august 2007 17:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.