мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Екстерни хард диск од старог система?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2008, 04:07
Мембер Гроуп

Хи Алл. Врло нови у овом, па молим опрост имати у својој души.

Имала је терминал ЦПУ падом на мој стари Делл. ЈА је помоћу КСП. Уклонили СЕАГАТЕ 7200,7. Купљен нови предузећа Цомпак Пресарио приказују унапред учитане Виста Хоме Премиум (Бог Хелп Ме).

Желим користити стари хард диск као спољни хард диск. Ја сам купио (на чекању за доставу) адаптер кит са УСБ кабл. Ми је потребно за преузимање датотека са овом старом диску. Се било ко предвидети проблем са приступа подацима одржати на старом врстом диску. Сам имао толико упсетс Видик са који сам дошао до очекивати проблеме.

Живели унапред.
Old 20. Мар 2008, 05:24
Донаторска Група

Не, то ће се показати као правилан хард диск. Он мај бити врло споро због УСБ (ја би га само прикључен као да је изворно), али не бисте требали имати проблема.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 20. Мар 2008, 05:37
Мембер Гроуп

Многобројан захвалност.
Тврди диск је Сата верзија и нема јумперс опремљени за то. И неће бити у могућности поставити га господар. било какве проблеме?

Хвала опет
Old 20. Мар 2008, 05:38
Донаторска Група

САТА немају јумперс, то је разлог зашто су они тако повољно - но мессинг око са господар / роб / кабл одабрати мумбо јумперс, само прикључити и користити. Не би требао бити проблем.
Old 20. Мар 2008, 05:38
Мембер Гроуп

Ја, тако да ју је на рачунар дућан и не могу добити то за посао на мој Цомпак као роб?
Old 20. Мар 2008, 05:39
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цаулеым1 View Post
Ја, тако да ју је на рачунар дућан и не могу добити то за посао на мој Цомпак као роб?
Ако је САТА тхеы'ре БСинг вама, као што сам рекао нема господар / роб ствар у САТА, то ИДЕ / ПАТА само.
Old 20. Мар 2008, 05:43
Мембер Гроуп

Многобројан захвалност мој пријатељ.
Живели
Old 20 јан 2008, 05:55
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цаулеым1 View Post
Да ли они стварно покушавамо то кука горе? .... ако не, они су ти фоббинг било искључено или не знам шта радиш тхеы'е ........... као што каже Царбон САТА дискови немају Мастер Славе или подешавања.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 20. Мар 2008, 06:16
Мембер Гроуп

Заправо, замолио сам их да стане стари хард диск и стави га као дуал боот система. нови тврди диск са Видик са КСП и стари. рекао је да они нису могли учинити. Па сам замолио их да бисте добили ослободити од видик и КСП оптерећење у Неу диск који сте добили са Цомпак. Они рекоше: "било је нешто о Цомпак који спречавају их радиш то. Они су ставили у потпуно нови хард диск и то би још увек није предузео КСП. Они су мислили да је нешто радити са Цомпак харуаре? Шта ја знам.

Тханкс фор ыоур инпут
Old 20 јан 2008, 06:19
Донаторска Група

Звучи као да не желите посао .... вероватно мало превише као тежак посао за њих, или да не зна како да се ........ је од било које ПЦ Уорлд шанса?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц