![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm. Çok bu yeni böylece ruhunda af lütfen. Eski vadi üzerine bir terminal işlemci bozulmamıştı. Ben XP kullanıyordum. Ve Seagate 7200,7 kaldırıldı. ) Yeni bir Compaq Presario çalışan öncesi (Tanrım bana yardım Vista Home Premium yüklü satın aldınız. Ben bir harici sabit disk olarak eski sabit disk kullanmak istiyorum. I (teslimat için bekleyen) USB kablosu ile bir adaptör kiti satın almıştır. Bu eski Sabit Sürücü dosyaları almak gerekir. Does anyone veri eski sabit diskinde yapılan erişimde bir sorun öngörmüş. Umarım sorunlar bekliyor geldiniz Vista ile çok upsets oldu. Şerefe peşin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, normal bir sabit disk gibi görünür olacak. Gibi, aslında) ancak herhangi bir sorun olması gereken sadece bu takılı Gerçekten USB nedeniyle yavaş olabilir (ben olurdu.
| |||
| |||
| Çok teşekkürler. Sabit disk bir Sata sürümüdür ve hiçbir Anahtarları için uygun bulunmaktadır. Ben ana bunu ayarlamak için mümkün değildir. herhangi bir sorun? Tekrar teşekkürler |
|
| |||
| |||
| SATA, bu çok kolay neden olduğunuz's yok jumper'ların var - hayır ana ile yaklaşık karıştırmasını / köle / kablo, sadece ve kullanım fişi anlamsız jumper'ların seçin. Bir problem olmamalı. |
|
| |||
| |||
| Ben, bu yüzden bir bilgisayar mağazasında onu alıp onu bir köle olarak Compaq iş için değil ki? |
|
| |||
| |||
| Bu gibi hiçbir ana olduğunu / SATA olarak köle şey, bu IDE / PATA yalnızca's söyledi onlar, sen BSing ettiğiniz SATA's. |
|
| |||
| |||
| Çok teşekkürler dostum. Peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onlar gerçekten bu kadar kanca çalışır mı? .... , onlar da, sen fobbing edildi değilse veya dont yapıyor ........... ne they'e biliyorum olarak Karbon söyledi SATA sürücüleri varsa hiçbir Master veya Slave ayarları.
| |||
| |||
| Aslında, eski sabit disk belleği, onları sordum ve bir çift önyükleme sistemi olarak kurdu. Vista ve XP ile eski ile yeni bir sabit disk. Onlar, bunu söyledi. Ben onlara sorular için Vista ve Compaq ile birlikte Yeni diskin yükü XP kurtulmak. orada Compaq o da onları engelleyen bir şey olduğunu söyledi. Bir toplam yeni sabit sürücüsüne yerleştirin ve hala XP çekmek değildir. Bunun Compaq harware ile ilgili bir şey olduğunu sanıyordum? Ne biliyorum. Girdiyi için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Gibi .... iş didn't want Sesler onlar için çok çalışıyoruz, ya da bilmiyordum gibi biraz fazla nasıl ........ PC Dünya bir ihtimal mi? |