менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Зовнішній жорсткий диск від старої системи?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 січня 2008, 04:07
Член групи

Всі привіт. Дуже на це нове, тому, будь ласка, є прощення у вашій душі.

Перебував на термінальній стадії аварії процесор на моїй старій Dell. Я використовую XP. Прибрано Seagate 7200.7. Придбали новий Compaq Presario Запуск попередньо завантаженої Vista Home Premium (God Help Me).

Я хочу використовувати старий жорсткий диск у якості зовнішнього жорсткого диска. Я придбав (очікування доставки) комплект з адаптером USB-кабель. Мені потрібно, щоб скачувати файли з цього старого жорсткого диска. Хто-небудь передбачати проблеми з доступом до даними, що зберігаються на старому свій диск. У мене так багато засмучує з Vista, що я очікував проблем.

Cheers заздалегідь.
Old 20 січня 2008, 05:24
Донор групи

Ні, він буде відображатися як звичайний жорсткий диск. Це може бути дуже повільним через USB (я б просто підключити його в якому він був спочатку), але вас не повинно виникнути жодних проблем.

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 620 Вт Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 січня 2008, 05:37
Член групи

Большое спасибо.
Жорсткий диск є версією Сато і немає ніяких перемичок встановлені до нього. Я не зможуть встановити його господаря. будь-які проблеми?

Thanks Again
Old 20 січня 2008, 05:38
Донор групи

SATA не мають перемички, тому вони так зручно - не возитися з Master / Slave / Cable Select Mumbo джемпери, просто підключіть пристрій і використання. Не повинно бути проблемою.
Old 20 січня 2008, 05:38
Член групи

Я, тому взяв його в комп'ютерний магазин і вони не могли змусити його працювати на моєму Compaq як раба?
Old 20 січня 2008, 05:39
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав cawleym1 View Post
Я, тому взяв його в комп'ютерний магазин і вони не могли змусити його працювати на моєму Compaq як раба?
Якщо це SATA вони BSing вам, як я сказав, немає Master / Slave річ в SATA, це IDE / PATA тільки.
Old 20 січня 2008, 05:43
Член групи

Велике спасибі моїм другом.
Ура
Old 20 січня 2008, 05:55
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав cawleym1 View Post
Хіба вони спробують підключити його? .... Якщо ні, то вони були або fobbing тебе, або ви не знаєте, що робите they'e ........... вуглецю говорить SATA диски не мають головний або підпорядкований налаштування.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 січня 2008, 06:16
Член групи

Власне, я попросив їх Fit старого жорсткого диска і встановити його в якості системи подвійного завантаження. новий жорсткий диск з Vista і старими з XP. Вони заявили, що вони не можуть це зробити. Тоді я запитав їх, щоб позбутися від Vista і XP навантаження на диску нового, що прийшли з Compaq. вони сказали, що щось про Compaq, які заважають їм це зробити. Вони поклали в Totaly новий жорсткий диск, і вона буде як і раніше не приймають XP. Вони думали, що щось робити з Compaq Harware? Що я знаю.

Спасибі за ваш внесок
Old 20 січня 2008, 06:19
Донор групи

Схоже, вони не хочуть, щоб робота .... Ймовірно, дуже багато важкої роботи, як для них, або вони не знають, як ........ було PC World за якийсь шанс?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.