![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт. Дуже на це нове, тому, будь ласка, є прощення у вашій душі. Перебував на термінальній стадії аварії процесор на моїй старій Dell. Я використовую XP. Прибрано Seagate 7200.7. Придбали новий Compaq Presario Запуск попередньо завантаженої Vista Home Premium (God Help Me). Я хочу використовувати старий жорсткий диск у якості зовнішнього жорсткого диска. Я придбав (очікування доставки) комплект з адаптером USB-кабель. Мені потрібно, щоб скачувати файли з цього старого жорсткого диска. Хто-небудь передбачати проблеми з доступом до даними, що зберігаються на старому свій диск. У мене так багато засмучує з Vista, що я очікував проблем. Cheers заздалегідь. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, він буде відображатися як звичайний жорсткий диск. Це може бути дуже повільним через USB (я б просто підключити його в якому він був спочатку), але вас не повинно виникнути жодних проблем.
| |||
| |||
| Большое спасибо. Жорсткий диск є версією Сато і немає ніяких перемичок встановлені до нього. Я не зможуть встановити його господаря. будь-які проблеми? Thanks Again |
|
| |||
| |||
| SATA не мають перемички, тому вони так зручно - не возитися з Master / Slave / Cable Select Mumbo джемпери, просто підключіть пристрій і використання. Не повинно бути проблемою. |
|
| |||
| |||
| Я, тому взяв його в комп'ютерний магазин і вони не могли змусити його працювати на моєму Compaq як раба? |
|
| |||
| |||
| Якщо це SATA вони BSing вам, як я сказав, немає Master / Slave річ в SATA, це IDE / PATA тільки. |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі моїм другом. Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба вони спробують підключити його? .... Якщо ні, то вони були або fobbing тебе, або ви не знаєте, що робите they'e ........... вуглецю говорить SATA диски не мають головний або підпорядкований налаштування.
| |||
| |||
| Власне, я попросив їх Fit старого жорсткого диска і встановити його в якості системи подвійного завантаження. новий жорсткий диск з Vista і старими з XP. Вони заявили, що вони не можуть це зробити. Тоді я запитав їх, щоб позбутися від Vista і XP навантаження на диску нового, що прийшли з Compaq. вони сказали, що щось про Compaq, які заважають їм це зробити. Вони поклали в Totaly новий жорсткий диск, і вона буде як і раніше не приймають XP. Вони думали, що щось робити з Compaq Harware? Що я знаю. Спасибі за ваш внесок |
|
| |||
| |||
| Схоже, вони не хочуть, щоб робота .... Ймовірно, дуже багато важкої роботи, як для них, або вони не знають, як ........ було PC World за якийсь шанс? |