по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Външен твърд диск Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 7 август 2007, 11:17
Новите държави Група

Default Външен твърд диск Проблем

Аз закупили Maxtor 3200 Лична 320GB твърд диск за съхранение на Коледа 2006 година. Тя функционира перфектно, докато не отиде на почивка преди две седмици и случайно включен лаптоп мощност suppy кабела в HD за разлика от HD захранващия кабел. Лаптопа захранването е 19V и HD захранването е 12V.

След това, устройството спря предене и светлината на предната blinked бързо.

Когато се прибрах у дома, сложих диска в моя компютър и вътрешно свързани го. Въпреки това, когато се натисне мощност, системата рязани мигновено. Въпреки това, когато устройството е изключено, той работи добре.

Вчера, аз друго, закупени от един и същи дискове и включен логиката борда и USB тип борд, който седи между USB интерфейс и действителната шофиране върху оригиналния диск. В фърмуер версия върху новото устройство е същата като на оригиналния диск.

В момента карам правомощия и се върти, но когато се включи в моя лаптоп във външната обвивка, чрез USB, тя се опита да намери нов хардуер (то е и Plug Play), излязоха с "Проблем възникнали по време на инсталацията ... май да работят правилно ", а през Troubleshooter казва код 10 грешка. Устройството не може да започне.

Аз опитах включване тя външно в моя компютър и той признава, че това е Maxtor 3200 Лично за съхранение, а след това масово устройство за съхраняване на данни, но не каза нищо друго за дълго време, и то изглежда не се признава.

Извинения за дълга история, но има ли нещо, което момчетата да предложиш да го правиш на работа?

Версия на фърмуера на двата твърди дискове е същата, има ли нещо друго, че ще има? В устройството работи и от двете ми лаптоп и PC-рано, но не изискват водачите, така че не може да бъде това, което се нуждае актуализиране.

Всъщност, аз съм заседна.
Old 7 август 2007, 11:26
Администратор Група

Звучи като теб наистина го пържени половинка.

Ако сте променили борда и тя все още не работи това е може би нещо по-сериозно.

Независимо дали става дума за който може да бъде фиксиран на всички е съмнително.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 август 2007, 11:29
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Звучи като теб наистина го пържени половинка.
Аз разбирам как може да съм пържени дъските, но сега са се променили, че в новия борд логика и USB борда, тя се върти отново като го следва, и признава, че на компютъра, но не съвсем ... ако знаеш какво имам предвид.

Аз просто се чудеха, ако нищо друго освен на фърмуера е важно при преминаването логика дъски.

Аз бях се опитайте да сложите сега "оперативни" шофиране stright в моя кула което премахва необходимостта от USB интерфейс.
Old 7 август 2007, 11:37
Администратор Група

Бих препоръчваме Опитвам то без USB интерфейс или на друга машина чрез USB да се потвърди дали или не на устройството е ОК.

Нека се знае, как се Включено. :)
Old 7 август 2007, 11:39
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Бих препоръчваме Опитвам то без USB интерфейс или на друга машина чрез USB да се потвърди дали или не на устройството е ОК.

Нека се знае, как се Включено. :)
Аз опитах ми го на лаптопа и моят компютър чрез USB вече. Работи върху също. В лаптоп всъщност ми каза "Проблем са настъпили по време на инсталацията ..." и компютъра не, но то се появява в My Computer в нито.

Аз няма да я тури в кулата-късно и ще Ви информираме.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc