![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз закупили Maxtor 3200 Лична 320GB твърд диск за съхранение на Коледа 2006 година. Тя функционира перфектно, докато не отиде на почивка преди две седмици и случайно включен лаптоп мощност suppy кабела в HD за разлика от HD захранващия кабел. Лаптопа захранването е 19V и HD захранването е 12V. След това, устройството спря предене и светлината на предната blinked бързо. Когато се прибрах у дома, сложих диска в моя компютър и вътрешно свързани го. Въпреки това, когато се натисне мощност, системата рязани мигновено. Въпреки това, когато устройството е изключено, той работи добре. Вчера, аз друго, закупени от един и същи дискове и включен логиката борда и USB тип борд, който седи между USB интерфейс и действителната шофиране върху оригиналния диск. В фърмуер версия върху новото устройство е същата като на оригиналния диск. В момента карам правомощия и се върти, но когато се включи в моя лаптоп във външната обвивка, чрез USB, тя се опита да намери нов хардуер (то е и Plug Play), излязоха с "Проблем възникнали по време на инсталацията ... май да работят правилно ", а през Troubleshooter казва код 10 грешка. Устройството не може да започне. Аз опитах включване тя външно в моя компютър и той признава, че това е Maxtor 3200 Лично за съхранение, а след това масово устройство за съхраняване на данни, но не каза нищо друго за дълго време, и то изглежда не се признава. Извинения за дълга история, но има ли нещо, което момчетата да предложиш да го правиш на работа? Версия на фърмуера на двата твърди дискове е същата, има ли нещо друго, че ще има? В устройството работи и от двете ми лаптоп и PC-рано, но не изискват водачите, така че не може да бъде това, което се нуждае актуализиране. Всъщност, аз съм заседна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като теб наистина го пържени половинка.
| |||
| |||
| Аз разбирам как може да съм пържени дъските, но сега са се променили, че в новия борд логика и USB борда, тя се върти отново като го следва, и признава, че на компютъра, но не съвсем ... ако знаеш какво имам предвид. Аз просто се чудеха, ако нищо друго освен на фърмуера е важно при преминаването логика дъски. Аз бях се опитайте да сложите сега "оперативни" шофиране stright в моя кула което премахва необходимостта от USB интерфейс. |
|
| |||
| |||
| Бих препоръчваме Опитвам то без USB интерфейс или на друга машина чрез USB да се потвърди дали или не на устройството е ОК. Нека се знае, как се Включено. :) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз няма да я тури в кулата-късно и ще Ви информираме. |