![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I zakoupila Maxtor 3200 Osobní Skladování 320gb pevný disk o Vánocích 2006. Má fungovala dokonale, až jsem byl na dovolené před dvěma týdny a náhodně zapojen notebooku napájecí kabel do suppy HD na rozdíl od HD napájecí kabel. Notebooku napájení je 19V a HD napájení je 12V. Po tomto, pohon zastavil spřádání a světla na čelním mrknul rychle. Když jsem se dostal domů, jsem dal disk do počítače a vnitřně spojen se. Nicméně, když jsem lisované síla, systém okamžitě snížit. Nicméně, když byl disk Unplugged, fungovalo to v pohodě. Včera jsem zakoupila další ze stejné jednotky a zapnutý logiku palubě a USB-typ penze, který sedí mezi USB rozhraním a skutečnou jednotku do původního disku. Firmware verze uvedené na nový disk je stejný jako ten původní disk. Na disku hned pravomoci a otáčí se, ale když se zapojit do mého notebooku na vnější opláštění, přes USB, že se snažil najít nový hardware (je to Plug and Play), přišel s "A problém nastal při instalaci ... květen pracovat správně "a při řešení potíží říká Kód 10 chyb. Zařízení nelze spustit. Jsem se pokusil ji navenek zapojení do mého PC a uznal ho jako Maxtor 3200 Osobní Skladování, pak velkokapacitní paměťové zařízení, ale není ničím jiným, řekl po dlouhou dobu, a proto nemůže být uznána. Omlouvám se za dlouhý příběh, ale je tam vše, co dělají kluci mohou navrhnout, aby si ji do práce? Firmware verze o dva pevné disky, je stejný, je tam něco jiného, že by věc? Pohon pracoval na obou můj notebook a PC dříve, ale nevyžaduje ovladače, takže to nemůže být ten, který je třeba aktualizovat. V podstatě jsem přilepená. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to, jako byste opravdu smažené to mate.
| |||
| |||
| Chápu, jak jsem mohl mít smažené desek, ale teď jsem to změnil na nové desce logiky a USB-palubě, otáčí se opět, jako by mělo, a počítač ho rozpozná, ale nemá dost ... když víte, co mám na mysli. Jen jsem se užasl, když nic jiného, než firmware je důležité při přepínání logických rad. Já jsem si to zkusit uvedení hned "provozní" disk stright do mého věž tak odstraní potřebu pro USB rozhraní. |
|
| |||
| |||
| I'd doporučuji zkusit to bez USB rozhraní, nebo na jiném stroji přes USB k potvrzení, zda je disk v pořádku. Dejte nám vědět, jak se dostat dále. :) |
|
| |||
| |||
| Citace:
Dám ji do věže a později vám vědět. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Externí pevný disk Problém - Udržuje Resetování sám | lhoyex | Drives & Removable Media | 1 | 22. května 2009 00:22 |
| Externí pevný disk Problém .. | Wizosir | Drives & Removable Media | 4 | 24. Září 2008 18:23 |
| Externí pevný disk problém. Jakékoliv Ukazatele? | o1generallee4130 | Drives & Removable Media | 4 | 2. ledna 2008 05:45 |
| Externí pevný disk + Windows Media Player Problem | AK89 | Multimedia & Kodeky | 3 | 2. října 2007 09:37 |
| Externí pevný disk-problém | debrag | Drives & Removable Media | 11 | 2. října 2007 08:20 |
| Thread Nástroje | |
| |