μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος Problem

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Αύγ 2007, 11:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος Problem

Αγόρασα ένα Maxtor 3200 Προσωπικά Αποθήκευση 320GB Hard Drive τα Χριστούγεννα του 2006. Θα λειτουργεί τέλεια μέχρι πήγα για διακοπές πριν από δύο εβδομάδες και τυχαία βουλώνονται φορητό εξουσία suppy καλώδιο στο HD, σε αντίθεση με το HD καλώδιο ρεύματος. Ο φορητός υπολογιστής τροφοδοτικό 19V και το HD τροφοδοτικό 12V.

Μετά από αυτό, η μονάδα σταμάτησε νηματοποίησης και το φως στο μπροστινό blinked γρήγορα.

Όταν πήρα το σπίτι, έβαλα το δίσκο μου σε υπολογιστή που συνδέεται στο εσωτερικό της όσο και το. Ωστόσο, όταν πιέζεται εξουσία, το σύστημα διακόπτει αμέσως. Ωστόσο, όταν η μονάδα είχε αποσυνδεθεί, λειτούργησε καλά.

Χθες, αγόρασα ένα άλλο του ίδιου οδηγεί σε λειτουργία και τη λογική του σκάφους και το USB-τύπος του σκάφους που βρίσκεται μεταξύ της διασύνδεσης USB και την πραγματική οδήγηση πάνω στο αρχικό δίσκο. Η έκδοση του firmware δήλωσε σχετικά με τη νέα μονάδα δίσκου είναι το ίδιο με τον αρχικό δίσκο.

Η οδήγηση τώρα εξουσίες και γυρίσματα, αλλά όταν συνδεθεί σε φορητό υπολογιστή μου στον εξωτερικό περίβλημα, μέσω USB, θα προσπαθήσει να βρει νέο υλικό (είναι Plug and Play), κατέληξε σε "ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης Μάη ... για να λειτουργήσει σωστά "και το λέει Troubleshooter Κωδικός σφάλματος 10. Συσκευή δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Εγώ προσπάθησα θηλυκωτήρια εξωτερικά σε αυτό τον υπολογιστή μου και θα αναγνωρίζεται ως ένα Maxtor Personal Storage 3200, τότε μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης, αλλά δεν είπε τίποτα άλλο για πολύ καιρό, και φαίνεται να μην αναγνωρίζεται.

Συγνώμη για την μεγάλη ιστορία, αλλά υπάρχει κάτι να προτείνετε εσείς για να το κάνει να λειτουργήσει;

Η έκδοση του firmware για τα δύο σκληροί δίσκοι είναι το ίδιο, υπάρχει κάτι άλλο που θα ήταν το θέμα; Η οδήγηση έχει εργαστεί και στις δύο φορητό μου υπολογιστή και στο παρελθόν, αλλά δεν απαιτούν από τους οδηγούς, οπότε δεν μπορεί να είναι αυτή που πρέπει να ενημερωθεί.

Βασικά, έχω κολλήσει.
Old 7 Αύγ 2007, 11:26
Διαχειριστής Ομάδα

Ακούγεται σαν πραγματικά αυτό mate τηγανητές.

Εάν έχετε αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο και εξακολουθεί να μην λειτουργεί είναι πιθανόν κάτι πιο σοβαρό.

Είτε πρόκειται fixable σε όλα είναι αμφίβολα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Αύγ 2007, 11:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Ακούγεται σαν πραγματικά αυτό mate τηγανητές.
Καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει το τηγανητό συμβούλια, αλλά τώρα έχω αλλάξει στη νέα λογική του σκάφους και USB-σκάφους, που γυρνάει και πάλι όπως πρέπει, και αναγνωρίζει τον υπολογιστή, αλλά δεν είναι αρκετά ... αν γνωρίζετε τι εννοώ.

Απλώς αναρωτήθηκα αν κάτι άλλο από το firmware είναι σημαντικό κατά την εναλλαγή λογική συμβούλια.

Έχω προσπαθήσει να πάρετε θέση τώρα το "λειτουργικό" μονάδα_δίσκου stright σε πύργο μου, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη της διασύνδεσης USB.
Old 7 Αύγ 2007, 11:37
Διαχειριστής Ομάδα

Είχα συστήσει αυτό προσπαθούμε ΧΩΡΙΣ διασύνδεση USB ή σε άλλο μηχάνημα μέσω USB για την επιβεβαίωση ή μη της μονάδας δίσκου είναι εντάξει.

Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε. :)
Old 7 Αύγ 2007, 11:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Είχα συστήσει αυτό προσπαθούμε ΧΩΡΙΣ διασύνδεση USB ή σε άλλο μηχάνημα μέσω USB για την επιβεβαίωση ή μη της μονάδας δίσκου είναι εντάξει.

Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε. :)
Έχω δοκιμάσει για φορητό υπολογιστή μου και τον υπολογιστή μου μέσω USB ήδη. Εργάσθηκε επί δεν. Ο φορητός υπολογιστής που πράγματι μου είπε ένα "Πρόβλημα συνέβη κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ..." και του υπολογιστή δεν είχαν, αλλά φαίνεται στο My Computer δεν το.

Θα το θέσω στον πύργο αργότερα και θα σας ενημερώσει.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.