![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αγόρασα ένα Maxtor 3200 Προσωπικά Αποθήκευση 320GB Hard Drive τα Χριστούγεννα του 2006. Θα λειτουργεί τέλεια μέχρι πήγα για διακοπές πριν από δύο εβδομάδες και τυχαία βουλώνονται φορητό εξουσία suppy καλώδιο στο HD, σε αντίθεση με το HD καλώδιο ρεύματος. Ο φορητός υπολογιστής τροφοδοτικό 19V και το HD τροφοδοτικό 12V.
Μετά από αυτό, η μονάδα σταμάτησε νηματοποίησης και το φως στο μπροστινό blinked γρήγορα. Όταν πήρα το σπίτι, έβαλα το δίσκο μου σε υπολογιστή που συνδέεται στο εσωτερικό της όσο και το. Ωστόσο, όταν πιέζεται εξουσία, το σύστημα διακόπτει αμέσως. Ωστόσο, όταν η μονάδα είχε αποσυνδεθεί, λειτούργησε καλά. Χθες, αγόρασα ένα άλλο του ίδιου οδηγεί σε λειτουργία και τη λογική του σκάφους και το USB-τύπος του σκάφους που βρίσκεται μεταξύ της διασύνδεσης USB και την πραγματική οδήγηση πάνω στο αρχικό δίσκο. Η έκδοση του firmware δήλωσε σχετικά με τη νέα μονάδα δίσκου είναι το ίδιο με τον αρχικό δίσκο. Η οδήγηση τώρα εξουσίες και γυρίσματα, αλλά όταν συνδεθεί σε φορητό υπολογιστή μου στον εξωτερικό περίβλημα, μέσω USB, θα προσπαθήσει να βρει νέο υλικό (είναι Plug and Play), κατέληξε σε "ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης Μάη ... για να λειτουργήσει σωστά "και το λέει Troubleshooter Κωδικός σφάλματος 10. Συσκευή δεν μπορεί να ξεκινήσει. Εγώ προσπάθησα θηλυκωτήρια εξωτερικά σε αυτό τον υπολογιστή μου και θα αναγνωρίζεται ως ένα Maxtor Personal Storage 3200, τότε μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης, αλλά δεν είπε τίποτα άλλο για πολύ καιρό, και φαίνεται να μην αναγνωρίζεται. Συγνώμη για την μεγάλη ιστορία, αλλά υπάρχει κάτι να προτείνετε εσείς για να το κάνει να λειτουργήσει; Η έκδοση του firmware για τα δύο σκληροί δίσκοι είναι το ίδιο, υπάρχει κάτι άλλο που θα ήταν το θέμα; Η οδήγηση έχει εργαστεί και στις δύο φορητό μου υπολογιστή και στο παρελθόν, αλλά δεν απαιτούν από τους οδηγούς, οπότε δεν μπορεί να είναι αυτή που πρέπει να ενημερωθεί. Βασικά, έχω κολλήσει. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ακούγεται σαν πραγματικά αυτό mate τηγανητές.
|
|||
|
|||
|
Καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει το τηγανητό συμβούλια, αλλά τώρα έχω αλλάξει στη νέα λογική του σκάφους και USB-σκάφους, που γυρνάει και πάλι όπως πρέπει, και αναγνωρίζει τον υπολογιστή, αλλά δεν είναι αρκετά ... αν γνωρίζετε τι εννοώ.
Απλώς αναρωτήθηκα αν κάτι άλλο από το firmware είναι σημαντικό κατά την εναλλαγή λογική συμβούλια. Έχω προσπαθήσει να πάρετε θέση τώρα το "λειτουργικό" μονάδα_δίσκου stright σε πύργο μου, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη της διασύνδεσης USB. |
|
|
|||
|
|||
|
Είχα συστήσει αυτό προσπαθούμε ΧΩΡΙΣ διασύνδεση USB ή σε άλλο μηχάνημα μέσω USB για την επιβεβαίωση ή μη της μονάδας δίσκου είναι εντάξει.
Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα το θέσω στον πύργο αργότερα και θα σας ενημερώσει. |