manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Reply

Thread Tools
Old 7. kolovoz 2007, 11:17
Novi član grupe

Ja kupio jedan Maxtor 3200 Personal Storage Hard Drive 320GB na Božić 2006. To je funkcioniralo savršeno dok nisam otišla na odmor dva tjedna i slučajno priključen laptop suppy kabel napajanja u HD za razliku od HD kabel. Prijenosni napajanje 19V i HD napajanje 12V.

Nakon toga je prestao voziti predenje i svjetlo na prednjoj blinked veoma brzo.

Kad sam doma, ja stavim disk u moj PC i interno spojen je. Međutim, kada sam pritisnut snagom, sustav rezati odmah. Međutim, kada je pogon bio UNPLUGGED, on je radio u redu.

Jučer sam kupio još jedan od iste diskove i prebacio logici odbora i odbora USB tip koji sjedi između USB sučelje i stvarni pogon na izvornom disku. Firmware verzija navedene na novi pogon je isti kao i originalni pogon.

Pogon sada ovlasti i vrti se, ali kada je priključen na moj laptop u vanjskom kućište, preko USB, on pokušao pronaći novi hardver (to je Plug and Play), došao sa "A problem dogodio tijekom instalacije svibanj ... kako bi ispravno funkcionirao i na rješavanje problema, kaže Šifra 10 pogreške. Uređaj ne može pokrenuti.

Pokušao sam plugging ga u eksterno moj PC i prepoznao ga kao Maxtor Personal Storage 3200, a zatim i uređaj za masovnu pohranu, ali nije rekao ništa drugo za dugo vremena, a čini se da neće biti priznate.

Isprike za duga priča, ali je tamo sve što dečki mogu predložiti radite da biste dobili Internet to funkcionirati?

Firmware inačici na dva hard diska je isti, postoji li išta drugo što bi matter? Vožnja je radila na oba moj laptop i PC ranije, ali ne treba drivere, tako da ne mogu biti ono što treba ažirirajući.

Uglavnom, ja sam u škripcu.
Old 7. kolovoz 2007, 11:26
Administrator Group

Zvuči kao da je stvarno pržena mate.

Ako ste promijenili odbora i dalje ne radi, to je vjerojatno nešto ozbiljnije.

Bilo je popravljiv at svi je dvojbena.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. kolovoz 2007, 11:29
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Zvuči kao da je stvarno pržena mate.
JA shvatiti kako sam mogao pržene trenice, ali sada sam promijenio je na nove logike odbora i USB-pansion, ona se opet vrti kao da bi trebao, a računalo ga prepozna, ali ne sasvim ... ako znaš što mislim.

Samo sam pitao ako ništa drugo nego firmware je važno kada prospojni logika zajednice.

Ive 'primiti se pokušati stavljanjem je sada "operativni" stright voziti u moje kule ovako uklanjanjem potrebe za USB sučelje.
Old 7. kolovoz 2007, 11:37
Administrator Group

Preporučio bih ga pokušavaju bez USB sučelja ili na neki drugi stroj preko USB biste potvrdili je li disk je u redu.

Javite nam kako vam se on. :)
Old 7. kolovoz 2007, 11:39
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Preporučio bih ga pokušavaju bez USB sučelja ili na neki drugi stroj preko USB biste potvrdili je li disk je u redu.

Javite nam kako vam se on. :)
Pokušao sam to na moj laptop i moje računalo putem USB sučelja već. Radio na nit. Prijenosni zapravo rekao mi je "problem je se pojavljuju tijekom instalacije ..." PC i nije, ali se pojavio u My Computer u nit.

Ja ću ga u kulu kasnije i neka znate.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.