kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

External Hard Drive Probléma

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 7. 2007, 11:17
Új tag Csoport

Default External Hard Drive Probléma

Vásároltam egy Maxtor 3200 Personal Storage 320GB Hard Drive karácsonykor 2006. Ez tökéletesen működik, amíg elmentem nyaralni két hét, és véletlenül csatlakoztatva egy laptop teljesítménye suppy kábelt a HD ellentétben a HD hálózati kábel. A laptop tápegység 19V és a HD áramellátás 12V.

Ezt követően a meghajtó fonásra leállt, és a fény az első gyors pislogott.

Amikor hazaértem, azt, hogy a meghajtó be a saját és a csatlakoztatott PC-be. Azonban, amikor nyomni teljesítmény, a rendszer azonnal csökkenteni. Ugyanakkor, ha a meghajtó volt unplugged, akkor működött jól.

Tegnap vásároltam egy másik, ugyanazon a meghajtók és a logika kapcsolni a fedélzeten, és az USB-típusú hajón ül, hogy az USB interfész, valamint a tényleges hajt be az eredeti meghajtó. A firmware verzió nyilatkozott az új meghajtó is ugyanaz, mint az eredeti meghajtó.

A meghajtó most hatáskörök és forog, de amikor csatlakoztatva my laptop a külső burkolata, USB-n keresztül, hogy megpróbálta megtalálni az új hardvert (ez a Plug and Play), odajött "A probléma történt a telepítés során május ... megfelelő működését ", és azt mondja hibaelhárítót Code 10 error. Az eszköz nem indítható el.

Megpróbáltam bedugásával hogy kívülről be a számítógéphez, és elismerte, hogy a Maxtor 3200 Personal Storage, akkor Mass Storage Device, de azt nem mondta meg bármi mást, ami hosszú idő, és úgy tűnik, hogy nem kell ismerni.

Elnézést a hosszú történet, de ott van valami srácok is azt sugallják, hogy ezt, hogy működjön?

A firmware verzió a két merevlemez van ugyanaz, van-e bármi mást, ami a kérdésben? A meghajtó dolgozott mind az én-m laptop és a PC korábban, de nem követeli meg a járművezetők, tehát nem lehet azt, ami frissíteni kell.

Alapvetően Beragadtam.
Old Augusztus 7. 2007, 11:26
Administrator Group

Úgy hangzik, mintha te tényleg sült el haver.

Ha megváltoztatta a fedélzeten, és még mindig nem működik, ez valószínűleg valami komoly.

Legyen szó akár rögzíthető egyáltalán nem kétséges.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 7. 2007, 11:29
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Úgy hangzik, mintha te tényleg sült el haver.
Tudomásul veszem, hogy én is sült a táblák, de most változott meg rá az új logika fórumon és az USB-fórumon, hogy újra forog, mint kellene, és a számítógép felismeri, de nem elég, ha tudod ... mire gondolok.

Én csak csodálkoztam, ha semmi más, mint a firmware nagyon fontos, amikor a váltási logika kártyákat.

Én eljutni próbálja most "működő" meghajtóba stright be a torony kiiktatva ezzel annak szükségességét, hogy az USB interfész.
Old Augusztus 7. 2007, 11:37
Administrator Group

Én ajánlom kipróbálás nélkül az USB interfész, vagy egy másik gép USB-n keresztül, hogy megerősíthetem, hogy a meghajtó is ok.

Let us know how you get on. :)
Old Augusztus 7. 2007, 11:39
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Én ajánlom kipróbálás nélkül az USB interfész, vagy egy másik gép USB-n keresztül, hogy megerősíthetem, hogy a meghajtó is ok.

Let us know how you get on. :)
Én próbáltam én laptop és a PC USB portján keresztül is. Dolgozott sem. A laptop valójában azt mondta nekem egy "Probléma sem történt a telepítés során ..." és a számítógép nem, de úgy tűnt, a My Computer in sem.

Majd tegye a tornyot később, és hagyta, hogy tudod.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
External Hard Drive Probléma - Resetting tartja magát lhoyex Drives & Removable Media 1 22. május 2009 00:22
External Hard Drive probléma .. Wizosir Drives & Removable Media 4 24. Szeptember 2008 18:23
External Hard Drive probléma. Minden Mutatók? o1generallee4130 Drives & Removable Media 4 2. Jan 2008 05:45
External Hard Drive + Windows Media Player Probléma AK89 Multimédia és kodekek 3 2. október 2007 09:37
Külső hard-drive probléma debrag Drives & Removable Media 11 2. október 2007 08:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.