פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

בעיה בכונן קשיח חיצוני

Reply

שרשרת כלים
Old 7 אוגוסט 2007, 11:17
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה בכונן קשיח חיצוני

אני ושכרנש 3200 א Maxtor אישי מחסן 320GB Hard Drive בחג המולד 2006. יש בו באופן מושלם עד functioned יצאתי לחופשה לפני שבועיים בטעות פקוק נייד כוח suppy כבל לתוך HD לעומת HD את הכוח כבל. את הנייד החשמל היא 19V ו HD החשמל היא 12V.

בעקבות זאת, כונן עצר ספינינג מעלה את האור בחזית blinked במהירות.

כשהגעתי הביתה, שמתי את המחשב שלי לתוך כונן פנימי ו המחוברים זה. עם זאת, כאשר אני סחוט כוח, לחתוך את המערכת באופן מיידי. עם זאת, כאשר הכונן היה unplugged, זה עובד מצוין.

אתמול, אני לרכוש אחר של אותו כוננים עברת את ההיגיון ואת Board USB מסוג Board כי יושב בין ממשק USB ו בפועל על גבי הכונן את הכונן המקורי. גירסת הקושחה נכתב על הכונן החדש זהה את הכונן המקורי.

הכונן עכשיו סמכויות spins מעלה מעלה, אך כאשר פקוק לתוך הנייד שלי את מעטפת חיצונית, דרך USB, הוא ניסה למצוא חומרה חדשה (הוא Plug and Play), התקרב עם "התרחשה בעיה במהלך ההתקנה עשוי ... לעבוד כהלכה "פותר בעיות וב אומר קוד שגיאה 10. אין אפשרות להפעיל התקן.

ניסיתי את זה כלפי חוץ פקיקה לתוך המחשב שלי והיא הכירו אותו באופן אישי Maxtor 3200 מחסן, אז Mass Storage ההתקנים, אך לא אמרה דבר אחר מזה זמן רב, והוא מופיע לא להיות הכירו.

Apologies של סיפור ארוך, אבל יש משהו שאתם מציעים יכול לעשות כדי לקבל אותה לעבודה?

גירסת הקושחה על שני דיסקים קשיחים זהה, האם יש משהו אחר זה היה משנה? הכונן עבד בשני למחשב הנייד שלי בעבר, אך אינו מחייב נהגים, כך שהוא לא יכול להיות כי אילו צרכים לעדכן.

למעשה, אני תקועה.
Old 7 אוגוסט 2007, 11:26
מנהל קבוצת

נשמע כאילו אתה באמת פריד אותו חבר.

אם שינית את לוח וזה עדיין לא עובד, זה כנראה משהו רציני יותר.

בין אם היא fixable בכלל ספק.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 אוגוסט 2007, 11:29
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דייב Hybrid View Post
נשמע כאילו אתה באמת פריד אותו חבר.
אני מבין עד כמה אני אולי פריד הלוחות, אבל עכשיו יש לי את זה שונה על גבי לוח חדש ההיגיון USB ו-Board, spins אותו שוב צריך לאהוב את זה, ואת המחשב מזהה אותו אבל לא ממש ... אם אתה יודע למה אני מתכוון.

אני רק תוהה אם שום דבר אחר מאשר את הקושחה חשוב בעת המעבר ההיגיון לוחות.

אני כבר מנסה להגיע עכשיו לשים את "הפעלה" כונן stright לתוך המגדל שלי ובכך להסיר את הצורך של ממשק USB.
Old 7 אוגוסט 2007, 11:37
מנהל קבוצת

הייתי ממליץ מנסה את זה בלי ממשק USB או על דרך אחרת המכונה USB אם לאשר או לא את הכונן אישור.

תן לנו כיצד אתה מקבל ב. :)
Old 7 אוגוסט 2007, 11:39
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דייב Hybrid View Post
הייתי ממליץ מנסה את זה בלי ממשק USB או על דרך אחרת המכונה USB אם לאשר או לא את הכונן אישור.

תן לנו כיצד אתה מקבל ב. :)
ניסיתי את זה על המחשב הנייד שלי דרך USB כבר. לא עבדת. את הנייד בעצם אמר לי "התרחשה בעיה במהלך ההתקנה הייתה ..." ואת המחשב לא, אבל היא הופיעה גם על המחשב שלי.

אני מוכן לשים את זה מאוחר יותר על המגדל ויודיע לך.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.