![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I purchased 3.200 Maxtor Personal Storage 320GB Hard Drive Christmas 2006. Jis veikė puikiai, kol aš per atostogas dvi savaites ir atsitiktinai įjungtas nešiojamas galia suppy kabelis HD, o ne HD maitinimo kabelis. Nešiojamas maitinimo 19V ir HD maitinimo 12V. Po to įrenginys sustojo verpimo iki ir šviesa priekyje blinked greitai. Kai aš namo, aš įdėti diską į kompiuterio viduje ir prijungti jį. Tačiau, kai aš primygtinai galia, sistema supjaustyti greitai. Tačiau, kai vairuoti buvo išjungtas, jis veikė puikiai. Vakar aš įsigyti kitoje tos pačios pavaros ir įjungus logiką valdybos ir USB tipo laivą, kad sėdi tarp USB sąsają ir faktinė vairuoti ant originalaus disko. Firmware Version pareiškė apie naują diską kaip originalaus disko tas pats. Vairuoti iki šiol galios ir nugaros viršų, tačiau, kai prijungtas prie mano laptopo išorinis vamzdžių, per USB, jis bandė rasti naują įrangą (ji yra "Plug and Play), atėjo su" kilo problemų diegimo metu, gali ... tinkamai veikti ", o trik sako kodekso 10 klaidą. Device cannot start. Mėginau prijungti jį išoriškai į savo kompiuterį ir ją pripažino kaip 3.200 "Maxtor Personal Storage, tada Mass Storage Device, bet ne sakė nieko kito ilgą laiką, ir, atrodo, neturi būti pripažįstamas. Atsiprašome už ilgą istoriją, bet ten nieko jus vaikinai gali pasiūlyti padaryti ją gauti į darbą? Firmware Version apie du kietieji diskai yra tas pats, tai dar ką nors, kad būtų svarbu? Vairuoti dirbo tiek mano nešiojamojo kompiuterio ir anksčiau, tačiau nereikalaujama, kad vairuotojams, todėl negali būti toks, kurį reikia atnaujinti. Iš esmės, I'm stuck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir jūs tikrai kepti ji mate.
| |||
| |||
| Aš suprantu, kaip aš galėjo kepti lentos, bet dabar turiu keisti jį į naują logika lenta ir USB, ji sukasi ir vėl, kaip reikia, o kompiuterio, bet pripažįsta, kad ne visai ... Jei žinote, kad Ką turiu galvoje. Aš tik klausimas, ar kažką kitką, išskyrus firmware yra svarbus, kai persijungia logika lentos. Aš gauti bandyti pradėti dabar "veikia" diskas stright į mano bokšto tai nereiškia, kad USB sąsaja poreikis. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau rekomenduoti bando jį be USB sąsają arba kitą mašiną per USB patvirtinti, ar diskas yra OK. Praneškite mums apie tai, kaip jums toliau. :) |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš įdėti ją į bokštą vėliau ir jus. |