![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es iegādājās Maxtor 3.200 Personal Storage 320GB cietie diski 2006 Ziemassvētkiem. Tā ir darbojusies labi, kamēr es gāju atvaļinājumā divas nedēļas pirms un nejauši pieslēgts klēpjdators jauda suppy kabeli HD, salīdzinot ar HD barošanas kabeli. Klēpjdators elektroenerģijas padeves 19V un HD elektroenerģijas padeves 12V.
Pēc tam vadīt apstājās vērpšanas augšu un apgaismojumu priekšā blinked ātri. Kad Man mājās, es iedzīt mana datora iekšienē un pieslēgt to. Taču, kad es nospiests jaudu, sistēmas samazināt uzreiz. Tomēr, ja disks bija atvienots, tā strādāja labi. Vakar, es iegādājās citu no paša vada, un pāreja loģika kuģa un USB tipa kuģa, kas atrodas starp USB interfeisu un faktisko disku uz oriģinālo disku. Firmware versija, kas norādīts uz jauno disku, ir tāds pats kā sākotnējā diskā. Vadīt tagad pilnvaras augšu un rotē uz augšu, bet, kad pieslēgts savu portatīvo datoru ārējā apvalkā, caur USB, tā centās atrast jaunu aparatūru (tā ir Plug and Play) nāca klajā ar "radusies problēma instalēšanas laikā ... var pienācīgi darbotos, "un Traucējummeklētāja saka kodeksa 10 kļūda. Device cannot start. Esmu mēģinājis tikt galā tā ārēji manā datorā, un tas atzīts kā 3.200 Maxtor Personal Storage, tad Mass Storage Device, bet nav teica kaut ko citu uz ilgu laiku, un, šķiet, nav atzīstams. Atvainošanos par garš stāsts, bet tas ir kaut kas you guys var ieteikt darīt, lai saņemtu to darbu? Firmware versija par diviem cietajiem diskiem ir tas pats, ir kaut kas cits, kas būtu noticis? Disks ir strādājis gan manu portatīvo datoru un datoru iepriekš, bet neprasa draiveri, tāpēc nevar būt tā, kas ir jāatjaunina. Būtībā, es esmu iestrēdzis. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Līdzīgi kā jūs tiešām ceptas to mate.
|
|||
|
|||
|
Es saprotu, kā es varētu būt cepta dēļiem, bet tagad man ir mainījies to uz jauno loģika kuģa, un USB-board, it spins atkal kā tas būtu, un PC atzīst, bet tas nav gluži ... ja jūs zināt ko es domāju.
Es tikai prātoju, ja kaut kas nav firmware ir svarīgi, pārejot loģika dēļi. Esmu nokļūt pamēģiniet ievietot tagad "darbības" drive stright manā tornis, tādējādi novēršot nepieciešamību USB interfeisu. |
|
|
|||
|
|||
|
Es ieteiktu mēģināt to bez USB interfeisu vai ar citu mašīnu, izmantojot USB, lai apstiprinātu, vai disks ir ok.
Ļaujiet mums uzzināt, kā jums tālāk. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Es likšu to tornis vēlāk un let you know. |