mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

External Hard Drive Problemã

Reply

Thread Tools
Old 7 august 2007, 11:17
Noile state Group

Default External Hard Drive Problemã

Am cumpărat o Maxtor 3200 personale 320GB de stocare a hard-disk de Craciun 2006. Aceasta a functionat perfect, până când am fost în vacanţă acum două săptămâni şi accidental conectat un laptop putere suppy cablu în HD, spre deosebire de puterea de cablu HD. Laptopul de alimentare este de 19V HD şi de alimentare cu energie este de 12V.

După aceasta, unitatea de filare a oprit până şi lumina de pe faţa clipit rapid.

Când am ajuns acasă, am pus în unitatea mea PC-ul intern şi conectat-o. Cu toate acestea, când am presat de putere, sistemul taiat instantaneu. Cu toate acestea, în cazul în care unitatea a fost unplugged, a mers bine.

Ieri, am cumpărat un alt fel de a conduce şi de a trece de logică şi de bord USB-tip de bord, care stă între interfata USB şi efective pe unitatea de disc original. Firmware versiune a declarat cu privire la noua unitate este aceeaşi unitate ca şi originalul.

Unitate de puteri de până acum şi se învârte în sus, dar când conectat la sistemul meu laptop în carcasă extern, prin USB, acesta a încercat să găsească noi hardware (este Plug and Play), a venit cu "a apărut o problemă în timpul instalare mai ... pentru a funcţiona corect "şi în Depanare spune eroare Code 10. Aparat nu poate începe.

Am încercat-o tamponare extern în PC-ul meu şi el a recunoscut-o ca pe un Maxtor 3200 personale de stocare, apoi un Mass Storage Device, dar nu a spus nimic altceva pentru o lungă perioadă de timp, şi se pare a nu fi recunoscute.

Scuzele pentru poveste lungă, dar nu este nimic de voi poate sugera face pentru al face să funcţioneze?

Versiune de firmware, la cele două hard disk-uri este la fel, nu este nimic altceva care sa întâmplat? Drive-ul a lucrat pe ambele meu laptop şi PC-ul anterior, dar nu are nevoie de driver-ele, asa ca nu poate fi acela care are nevoie de actualizare.

Practic, am blocat.
Old 7 august 2007, 11:26
Administrator Group

Se pare ca tu chiar prăjit-o colega.

Dacă s-au schimbat de bord şi tot nu funcţionează, probabil, e ceva mai serios.

Fie că este la toate fixable este incert.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 7 august 2007, 11:29
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
Se pare ca tu chiar prăjit-o colega.
Am inteles cum s-ar putea avea prăjit camerelor, dar acum am schimbat-o pe noi logica bord şi USB-board, se invarte din nou ca ar trebui, şi PC-ul, îl recunoaşte, dar nu destul de ... daca stii ce vreau să spun.

M-am întrebat dacă este altceva în afară de firmware este important atunci când comută logica panouri.

Am să încerc obţine punerea în prezent de "operare" unitate stright în turnul meu, astfel, necesitatea de a scoate de interfata USB.
Old 7 august 2007, 11:37
Administrator Group

Aş recomanda încercat fără interfata USB sau de pe o altă maşină, prin USB pentru a confirma dacă este sau nu de unitate este ok.

Anunţaţi-ne cum ai ajuns pe. :)
Old 7 august 2007, 11:39
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
Aş recomanda încercat fără interfata USB sau de pe o altă maşină, prin USB pentru a confirma dacă este sau nu de unitate este ok.

Anunţaţi-ne cum ai ajuns pe. :)
Am încercat-o pe sistemul meu laptop şi meu PC prin USB deja. Lucrat la nici unul. Laptopul de fapt mi-a spus ca o "problemă ar fi avut loc în timpul instalării ..." şi PC-ul, nu, dar el a aparut in My Computer în nici una.

Voi pune-l in turnul de mai târziu şi să ştii.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.