![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am cumpărat o Maxtor 3200 personale 320GB de stocare a hard-disk de Craciun 2006. Aceasta a functionat perfect, până când am fost în vacanţă acum două săptămâni şi accidental conectat un laptop putere suppy cablu în HD, spre deosebire de puterea de cablu HD. Laptopul de alimentare este de 19V HD şi de alimentare cu energie este de 12V.
După aceasta, unitatea de filare a oprit până şi lumina de pe faţa clipit rapid. Când am ajuns acasă, am pus în unitatea mea PC-ul intern şi conectat-o. Cu toate acestea, când am presat de putere, sistemul taiat instantaneu. Cu toate acestea, în cazul în care unitatea a fost unplugged, a mers bine. Ieri, am cumpărat un alt fel de a conduce şi de a trece de logică şi de bord USB-tip de bord, care stă între interfata USB şi efective pe unitatea de disc original. Firmware versiune a declarat cu privire la noua unitate este aceeaşi unitate ca şi originalul. Unitate de puteri de până acum şi se învârte în sus, dar când conectat la sistemul meu laptop în carcasă extern, prin USB, acesta a încercat să găsească noi hardware (este Plug and Play), a venit cu "a apărut o problemă în timpul instalare mai ... pentru a funcţiona corect "şi în Depanare spune eroare Code 10. Aparat nu poate începe. Am încercat-o tamponare extern în PC-ul meu şi el a recunoscut-o ca pe un Maxtor 3200 personale de stocare, apoi un Mass Storage Device, dar nu a spus nimic altceva pentru o lungă perioadă de timp, şi se pare a nu fi recunoscute. Scuzele pentru poveste lungă, dar nu este nimic de voi poate sugera face pentru al face să funcţioneze? Versiune de firmware, la cele două hard disk-uri este la fel, nu este nimic altceva care sa întâmplat? Drive-ul a lucrat pe ambele meu laptop şi PC-ul anterior, dar nu are nevoie de driver-ele, asa ca nu poate fi acela care are nevoie de actualizare. Practic, am blocat. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Se pare ca tu chiar prăjit-o colega.
|
|||
|
|||
|
Am inteles cum s-ar putea avea prăjit camerelor, dar acum am schimbat-o pe noi logica bord şi USB-board, se invarte din nou ca ar trebui, şi PC-ul, îl recunoaşte, dar nu destul de ... daca stii ce vreau să spun.
M-am întrebat dacă este altceva în afară de firmware este important atunci când comută logica panouri. Am să încerc obţine punerea în prezent de "operare" unitate stright în turnul meu, astfel, necesitatea de a scoate de interfata USB. |
|
|
|||
|
|||
|
Aş recomanda încercat fără interfata USB sau de pe o altă maşină, prin USB pentru a confirma dacă este sau nu de unitate este ok.
Anunţaţi-ne cum ai ajuns pe. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Voi pune-l in turnul de mai târziu şi să ştii. |