![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I zakúpila Maxtor 3200 Osobné Skladovanie 320gb pevný disk o Vánocích 2006. Má fungovala dokonale, až som bol na dovolenke pred dvoma týždne a náhodne zapojený notebooku napájací kábel do supp HD na rozdiel od HD napájací kábel. Notebooku napájanie je 19V a HD napájanie je 12V. Po tomto, pohon zastavil spriadanie a svetla na čelnom mrknul rýchlo. Keď som sa dostal domov, som dal disk do počítača a vnútorne spojený sa. Avšak, keď som aglomerovanej sila, systém okamžite znížiť. Avšak, keď bol disk Unplugged, fungovalo to v pohode. Včera som kúpila ďalší z rovnakej jednotky a zapnutý logiku palube a USB-typ penzia, ktorý sedí medzi USB rozhraním a skutočnú jednotku do pôvodného disku. Firmware verzie uvedené na nový disk je rovnaký ako ten pôvodný disk. Na disku hned právomoci a otáča sa, ale keď sa zapojiť do môjho notebooku na vonkajšie opláštenie, cez USB, že sa snažil nájsť nový hardvér (je to Plug and Play), prišiel s "A problém nastal pri inštalácii ... máj pracovať správne "a pri riešení problémov hovorí Kód 10 chýb. Zariadenie sa nedá spustiť. Som sa pokúsil ju navonok zapojenie do môjho PC a uznal ho ako Maxtor 3200 Osobné Skladovanie, potom veľkokapacitné pamäťové zariadenia, ale nie je ničím iným, povedal po dlhú dobu, a preto nemôže byť uznaná. Omlouvám se za dlhý príbeh, ale je tam všetko, čo robia chlapci môžu navrhnúť, aby si ju do práce? Firmware verzie o dva pevné disky, je rovnaký, je tam niečo iné, že by vec? Pohon pracoval na oboch môj notebook a PC skôr, ale nevyžaduje ovládače, takže to nemôže byť ten, ktorý je potrebné aktualizovať. V podstate som prilepené. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to, ako by ste naozaj opečených to mate.
| |||
| |||
| Chápem, ako som mohol mať vyprážané dosiek, ale teď jsem to zmenil na novej doske logiky a USB-palube, otáča sa opäť, ako by malo, a počítač ho rozpozná, ale nemá dosť ... keď viete, čo mám na mysli. Len som sa odošle tiež, keď nič iného, ako firmware je dôležité pri prepínaní logických rád. Já jsem si to skúsiť uvedenie hned "prevádzkové" disk stright do môjho veža tak odstráni potrebu pre USB rozhranie. |
|
| |||
| |||
| I'd doporučuji skúsiť to bez USB rozhrania, alebo na inom stroji cez USB na potvrdenie, či je disk v poriadku. Dajte nám vedieť, ako sa dostať ďalej. :) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Dám ju do veže a neskôr vám vedieť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externý pevný disk Problém - Udržuje Resetovanie sám | lhoyex | Drives & Removable Media | 1 | 22. mája 2009 00:22 |
| Externý pevný disk Problém .. | Wizosir | Drives & Removable Media | 4 | 24. September 2008 18:23 |
| Externý pevný disk problém. Akékoľvek Ukazovatele? | o1generallee4130 | Drives & Removable Media | 4 | 2. januára 2008 05:45 |
| Externý pevný disk + Windows Media Player Problem | AK89 | Multimedia & Kodeky | 3 | 2. októbra 2007 09:37 |
| Externý pevný disk-problém | debrag | Drives & Removable Media | 11 | 2. októbra 2007 08:20 |
| Thread Tools | |
| |