![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја купио један Макстор 3200 Персонал Стораге Хард Дриве 320ГБ на Божић 2006. То је функционисало савршено док нисам отишла на одмор две недеље и случајно прикључен лаптоп суппы кабл напајања у ХД за разлику од ХД кабл. Преносни напајање 19В и ХД напајање 12В. Након тога је престао возити предење и светло на предњој блинкед веома брзо. Кад сам дома, ја ставим диск у мој ПЦ и интерно спојен је. Међутим, када сам притиснут снагом, систем резати одмах. Међутим, када је погон био УНПЛУГГЕД, он је радио у реду. Јуче сам купио још један од исте дискове и пребацио логици одбора и одбора УСБ тип који седи између УСБ интерфејс и стварни погон на оригиналном диску. Фирмуаре верзија наведене на нови погон је исти као и оригинални погон. Погон сада овлашћења и врти се, али када је прикључен на мој лаптоп у спољном кућиште, преко УСБ, он покушао пронаћи нови хардвер (то је Плуг анд Плаы), дошао са "А проблем догодио током инсталације мај ... како би исправно функционисао и на решавање проблема, каже Шифра 10 грешке. Уређај не може покренути. Покушао сам укопчавање га у екстерно мој ПЦ и препознао га као Макстор Персонал Стораге 3200, а затим и уређај за масовну складиштење, али није рекао ништа друго за дуго времена, а чини се да неће бити признате. Извињења за дуга прича, али је тамо све што момци могу предложити радите за добити то за посао? Фирмуаре приказ на два хард диска је исти, постоји ли било што друго што би маттер? Вожња је радила на оба мој лаптоп и ПЦ раније, али не треба дривер, тако да не могу бити оно што треба модернизација. Углавном, ја сам у шкрипцу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као да је стварно пржена мате.
| |||
| |||
| ЈА схватити како сам могао пржена тренице, али сада сам променио је на нове логике одбора и УСБ-пансион, она се опет врти као да би требао, а рачунар га препозна, али не сасвим ... ако знаш што мислим. Само сам питао ако ништа друго него фирмуаре је важно када проспојни логика заједнице. Иве 'примити се покушати стављањем је сада "оперативни" стригхт возити у моје куле овако уклањањем потребе за УСБ интерфејс. |
|
| |||
| |||
| Препоручио бих га покушавају без УСБ интерфејса или на неки други машина преко УСБ бисте потврдили да ли је диск је у реду. Јавите нам како вам се он. :) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја ћу га у кулу касније и нека знате. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстернал Хард Диск проблем - води ресетовање сама | лхоыекс | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 22 мај 2009 00:22 |
| Екстернал Хард Дриве Проблем .. | Уизосир | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 24. сеп 2008 18:23 |
| Екстернал Хард Дриве проблем. Свеједно индикаторе? | о1генераллее4130 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 2 јануар 2008 05:45 |
| Екстернал Хард Дриве + Уиндоус Медиа Плаыер проблем | АК89 | Мултимедија и кодеци | 3 | 2 октобар 2007 09:37 |
| Спољашњи хард-диск проблем | дебраг | Дривес & Измјењиви медији | 11 | 2 октобар 2007 08:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |