az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Harici Sabit Disk Sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 7 Ağustos 2007, 11:17
Yeni Üye Grubu

Default Harici Sabit Disk Sorunu

Ben Noel 2006 bir Maxtor 3200 Kişisel Depolama 320GB Sabit Disk satın aldı. Kadar tatile iki hafta önce gittim yanlışlıkla HD içine olarak HD güç kablosu karşı suppy kablosu bir laptop güç takılı Bu mükemmel bir işlevi vardır. Dizüstü bilgisayarın güç kaynağı 19V ve HD güç kaynağı ise 12V olduğunu.

Bunu takiben, sürücü kadar iplik ve ışık ön üzerinde durdu hızla blinked.

Eve var, benim PC'ye dahili sürücü koymak ve bu kadar bağlı. Ancak, ben güç basıldığında, sistem anında kesildi. Ancak, sürücü unplugged, öyle iyi çalıştı.

Dün, bir aynı sürücüler satın ve mantık devre ile USB ve USB arayüzü ile gerçek sürücü arasında orijinal sürücü üzerine oturur tipi kurulu açık. Firmware sürümü yeni sürücüde BELİRTİLMEYEN orijinal sürücü aynı.

Sürücü şimdi güçlerin yukarı ve spin, ama dış kasa benim dizüstü takılı, USB üzerinden, yeni donanım bulmaya çalıştılar (bu Tak ve Çalıştır), "Bir sorun yükleme sırasında oluştu ile came ... May. düzgün "ve çalışmak için Sorun Giderici Kod 10 hatası diyor. Cihaz başlatamazsınız.

Ben dıştan benim bilgisayar haline tıkama denedim ve bir Maxtor 3200 Kişisel Depolama olarak, sonra bir yığın depolama Cihaz bu tanınan, ancak bir uzun süre başka bir şey söylenemez ve tanınmış olmak görünür.

Uzun hikaye için Apologies, ama siz yaparken çalışmak için önerebilirsiniz şey nedir?

Iki sabit disk üzerindeki firmware sürümü aynı, bu konuda da başka bir şey mi? Sürücü de benim dizüstü ve PC üzerinde daha önce, ama çalıştı sürücüleri gerektirmez, bu nedenle bu güncellemeyi ihtiyaçları olamaz.

Aslında, sıkışmış yaşıyorum.
Old 7 Ağustos 2007, 11:26
Yönetici Grubu

Sizin gibi gerçekten dostum bu kızarmış.

Eğer kurulu değişti ve hala muhtemelen daha ciddi bir iş değildir.

İster tüm şüpheli olduğu fixable's.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Ağustos 2007, 11:29
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Sizin gibi gerçekten dostum bu kızarmış.
Ben nasıl Komiteleri kızarmış olabilir, ama anlıyorum şimdi yeni mantık üzerine kurulu ve USB bu değişti pansiyon, onu tekrar istiyorum ve PC ancak tanımaktadır Elleri değil oldukça ... eğer bilmek what I mean.

Herhangi bir firmware daha zaman mantık kartlarına geçiş önemlidir diğer Sadece merak.

Ben şimdi "benim kule içine böylece USB arabirimi için gereken çıkarmadan işletim" sürücü stright koyarak denemek için elde ettik.
Old 7 Ağustos 2007, 11:37
Yönetici Grubu

Ben USB arabirimi ile çalışıyor tavsiye ederim veya başka bir makinede USB üzerinden onaylamak için veya sürücü is ok.

Bize nasıl başlamak bildirin. :)
Old 7 Ağustos 2007, 11:39
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Ben USB arabirimi ile çalışıyor tavsiye ederim veya başka bir makinede USB üzerinden onaylamak için veya sürücü is ok.

Bize nasıl başlamak bildirin. :)
Ben dizüstü ve denedim USB üzerinden zaten benim bilgisayar. Ne üzerinde çalıştı. Dizüstü bilgisayarın aslında "Sorun yükleme sırasında oluştu olduğunu söyledi ..." ve bilgisayar değil, ancak Bilgisayarım'da ne yer yaptım.

Ben kule daha sonra üzerine koyacağız ve bildirin.
Reply

Register

Bookmarks