![]() |
|
| |||
| |||
| Ben Noel 2006 bir Maxtor 3200 Kişisel Depolama 320GB Sabit Disk satın aldı. Kadar tatile iki hafta önce gittim yanlışlıkla HD içine olarak HD güç kablosu karşı suppy kablosu bir laptop güç takılı Bu mükemmel bir işlevi vardır. Dizüstü bilgisayarın güç kaynağı 19V ve HD güç kaynağı ise 12V olduğunu. Bunu takiben, sürücü kadar iplik ve ışık ön üzerinde durdu hızla blinked. Eve var, benim PC'ye dahili sürücü koymak ve bu kadar bağlı. Ancak, ben güç basıldığında, sistem anında kesildi. Ancak, sürücü unplugged, öyle iyi çalıştı. Dün, bir aynı sürücüler satın ve mantık devre ile USB ve USB arayüzü ile gerçek sürücü arasında orijinal sürücü üzerine oturur tipi kurulu açık. Firmware sürümü yeni sürücüde BELİRTİLMEYEN orijinal sürücü aynı. Sürücü şimdi güçlerin yukarı ve spin, ama dış kasa benim dizüstü takılı, USB üzerinden, yeni donanım bulmaya çalıştılar (bu Tak ve Çalıştır), "Bir sorun yükleme sırasında oluştu ile came ... May. düzgün "ve çalışmak için Sorun Giderici Kod 10 hatası diyor. Cihaz başlatamazsınız. Ben dıştan benim bilgisayar haline tıkama denedim ve bir Maxtor 3200 Kişisel Depolama olarak, sonra bir yığın depolama Cihaz bu tanınan, ancak bir uzun süre başka bir şey söylenemez ve tanınmış olmak görünür. Uzun hikaye için Apologies, ama siz yaparken çalışmak için önerebilirsiniz şey nedir? Iki sabit disk üzerindeki firmware sürümü aynı, bu konuda da başka bir şey mi? Sürücü de benim dizüstü ve PC üzerinde daha önce, ama çalıştı sürücüleri gerektirmez, bu nedenle bu güncellemeyi ihtiyaçları olamaz. Aslında, sıkışmış yaşıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin gibi gerçekten dostum bu kızarmış.
| |||
| |||
| Ben nasıl Komiteleri kızarmış olabilir, ama anlıyorum şimdi yeni mantık üzerine kurulu ve USB bu değişti pansiyon, onu tekrar istiyorum ve PC ancak tanımaktadır Elleri değil oldukça ... eğer bilmek what I mean. Herhangi bir firmware daha zaman mantık kartlarına geçiş önemlidir diğer Sadece merak. Ben şimdi "benim kule içine böylece USB arabirimi için gereken çıkarmadan işletim" sürücü stright koyarak denemek için elde ettik. |
|
| |||
| |||
| Ben USB arabirimi ile çalışıyor tavsiye ederim veya başka bir makinede USB üzerinden onaylamak için veya sürücü is ok. Bize nasıl başlamak bildirin. :) |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben kule daha sonra üzerine koyacağız ve bildirin. |
![]() |
|
| Bookmarks |