менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Зовнішній жорсткий диск проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 серпня 2007, 11:17
Нові члени групи

Default Зовнішній жорсткий диск проблема

Я купила Maxtor 3200 Personal Storage 320GB жорсткий диск на Різдво 2006. Вона функціонувала відмінно, поки я не пішов у відпустку два тижні тому і випадково підключити ноутбук владу шаха кабелю HD, на відміну від силовий кабель HD. Ноутбук харчуванні 19V і постачання HD влади 12V.

Після цього диску зупинив набирає обертів, а індикатор на передній закліпав швидко.

Коли я повернувся додому, я поставив диск у моєму комп'ютері усередині країни і пов'язаний його. Однак, коли я натиснув влада, система Cut миттєво. Однак, коли був відключений від диска, він працював добре.

Вчора я купив ще один такий же дисків і перейшли ради логіка і USB типу рада, що знаходиться між інтерфейсом USB і фактичної диска на оригінальний диск. Версія прошивання заявив на новому диску така ж, як оригінальний диск.

Диску тепер повноваження і набирає обороти, але при підключенні до моїх ноутбуком у зовнішньому корпусі, через USB, він спробував знайти нове обладнання (воно Plug And Play), прийшла з "виникла помилка при установці може ... Для правильної роботи ", і в усуненні неполадок каже 10 Кодексу про помилку. Пристрій не може почати.

Я намагався підключити його зовні в моєму комп'ютері, і визнали його як Maxtor 3200 Personal Storage, а потім пристрій Mass Storage, але не сказав що-небудь ще протягом тривалого часу, і, здається, не було визнане.

Перепрошую за довгу історію, але є хлопці, що ви можете запропонувати робити, щоб змусити її працювати?

Версію прошивки на двох жорстких дисках та ж, є що-небудь інше, що б сталося? Привод працює на обох мого ноутбука і ПК і раніше, але не вимагає драйверів, тому воно не може бути те, що потребує оновлення.

У принципі, я застряг.
Old 7 серпня 2007, 11:26
Адміністратор групи

Схоже, вам дійсно смажать Mate.

Якщо ви змінили ради і до цих пір не працює, це, напевно, щось більш серйозне.

Будь це поправимо на все це сумнівно.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 7 серпня 2007, 11:29
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Схоже, вам дійсно смажать Mate.
Я розумію, як я міг би смаженим рад, але тепер я змінив її на новий логічний і USB-рада, то знову набирає обертів, як треба, і комп'ютер розпізнає його, але не зовсім ... якщо ви знаєте те, що я маю на увазі.

Я просто цікавиться, якщо нічого іншого, крім прошивки є важливим при перемиканні логіки плат.

Я отримаю, щоб спробувати поставити картину "операційна" Drive прямими в моїй вежі тим самим усуваючи необхідність для інтерфейсу USB.
Old 7 серпня 2007, 11:37
Адміністратор групи

Я рекомендую спробувати його без інтерфейсу USB або на інший комп'ютер через USB, щоб підтвердити чи ні приводу ОК.

Дайте нам знати, як ви отримаєте далі. :)
Old 7 серпня 2007, 11:39
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Я рекомендую спробувати його без інтерфейсу USB або на інший комп'ютер через USB, щоб підтвердити чи ні приводу ОК.

Дайте нам знати, як ви отримаєте далі. :)
Я пробував його на моєму ноутбуку, і мій комп'ютер через USB вже. Працював на ні. Ноутбук дійсно сказав мені, "Проблема сталася під час установки ..." і ПК не зробив, але він з'явився в "Мій комп'ютер" в жодній.

Я покладу його у вежі пізніше і дам вам знати.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Зовнішній жорсткий диск проблема - Зберігає Скидання Сам lhoyex Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 22 травня 2009 00:22
Зовнішній жорсткий диск проблеми .. Wizosir Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 24 вересня 2008 18:23
Зовнішній жорсткий диск проблеми. Будь-які покажчики? o1generallee4130 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 2 січня 2008 05:45
Зовнішній жорсткий диск + Windows Media Player проблеми AK89 Мультимедіа & кодеки 3 2 жовтня 2007 09:37
Зовнішній жорсткий диск проблема debrag Знімні накопичувачі І ЗМІ 11 2 жовтня 2007 08:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.