![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купила Maxtor 3200 Personal Storage 320GB жорсткий диск на Різдво 2006. Вона функціонувала відмінно, поки я не пішов у відпустку два тижні тому і випадково підключити ноутбук владу шаха кабелю HD, на відміну від силовий кабель HD. Ноутбук харчуванні 19V і постачання HD влади 12V. Після цього диску зупинив набирає обертів, а індикатор на передній закліпав швидко. Коли я повернувся додому, я поставив диск у моєму комп'ютері усередині країни і пов'язаний його. Однак, коли я натиснув влада, система Cut миттєво. Однак, коли був відключений від диска, він працював добре. Вчора я купив ще один такий же дисків і перейшли ради логіка і USB типу рада, що знаходиться між інтерфейсом USB і фактичної диска на оригінальний диск. Версія прошивання заявив на новому диску така ж, як оригінальний диск. Диску тепер повноваження і набирає обороти, але при підключенні до моїх ноутбуком у зовнішньому корпусі, через USB, він спробував знайти нове обладнання (воно Plug And Play), прийшла з "виникла помилка при установці може ... Для правильної роботи ", і в усуненні неполадок каже 10 Кодексу про помилку. Пристрій не може почати. Я намагався підключити його зовні в моєму комп'ютері, і визнали його як Maxtor 3200 Personal Storage, а потім пристрій Mass Storage, але не сказав що-небудь ще протягом тривалого часу, і, здається, не було визнане. Перепрошую за довгу історію, але є хлопці, що ви можете запропонувати робити, щоб змусити її працювати? Версію прошивки на двох жорстких дисках та ж, є що-небудь інше, що б сталося? Привод працює на обох мого ноутбука і ПК і раніше, але не вимагає драйверів, тому воно не може бути те, що потребує оновлення. У принципі, я застряг. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, вам дійсно смажать Mate.
| |||
| |||
| Я розумію, як я міг би смаженим рад, але тепер я змінив її на новий логічний і USB-рада, то знову набирає обертів, як треба, і комп'ютер розпізнає його, але не зовсім ... якщо ви знаєте те, що я маю на увазі. Я просто цікавиться, якщо нічого іншого, крім прошивки є важливим при перемиканні логіки плат. Я отримаю, щоб спробувати поставити картину "операційна" Drive прямими в моїй вежі тим самим усуваючи необхідність для інтерфейсу USB. |
|
| |||
| |||
| Я рекомендую спробувати його без інтерфейсу USB або на інший комп'ютер через USB, щоб підтвердити чи ні приводу ОК. Дайте нам знати, як ви отримаєте далі. :) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я покладу його у вежі пізніше і дам вам знати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішній жорсткий диск проблема - Зберігає Скидання Сам | lhoyex | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 22 травня 2009 00:22 |
| Зовнішній жорсткий диск проблеми .. | Wizosir | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 24 вересня 2008 18:23 |
| Зовнішній жорсткий диск проблеми. Будь-які покажчики? | o1generallee4130 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 2 січня 2008 05:45 |
| Зовнішній жорсткий диск + Windows Media Player проблеми | AK89 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 2 жовтня 2007 09:37 |
| Зовнішній жорсткий диск проблема | debrag | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 2 жовтня 2007 08:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |