![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз купих една игра онзи ден, че се нуждае от DVD диск, за да играя, но ми DVD устройство е спрял работа, CD играем добре, така ми е казал му на DVD лазер и ще се нуждаят от ново устройство. Аз се чудех дали външна DVD / CD диск ще играе игри, както и да използвате тази на двата компютъра, което имам. Също така може да препоръча някой добър една за около £ 50. Благодаря предварително |
|
| |||
| |||
| Да, външно DVD устройство ще работи добре. Кои интерфейс смятате да използвате? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC карта)? |
|
| |||
| |||
| Благодаря за бърз отговор, I DONT има FireWire порт или PC карта и DONT знаем достатъчно, за да използват SATA. Така че искате да използвате, USB, си мислиш, че ще бъде достатъчно, достатъчно за игри като полет симулатора? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да тя ще се оправи за игри, игри, обикновено се използват само DVD устройство за зареждане на играта в началото да се спре пиратството Тук е хубаво тук
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Благодарение SocialWarfare, е компанията ви свързани "Сканиране" всички добри (надеждна т.н.) |
|
| |||
| |||
| Мда, доста почтена фирма и се използват от много потребители на този сайт:)
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Трябваше да даде UA добър представител за съвета. Просто подредени модела под тази, която предложи. освен малко пари. благодарности |