![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, koupil jsem hru na jiný den, že potřebuje k přehrávání DVD, ale můj DVD přestal pracovat, cd hrát v pořádku, tak jsem si řekl své DVD laserem a bude potřebovat novou mechaniku. Myslel jsem, že externí DVD / CD-ROM bude hrát hry, jak jsem mohl používat na obou počítačích mám. Také by mohl někdo doporučit nějaký dobrý jedna za zhruba 50 liber. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Ano, externí DVD mechanika bude fungovat v pohodě. Rozhraní, která se chystá k použití? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC karta)? |
|
| |||
| |||
| díky za rychlou odpověď, i dont mít FireWire portu nebo PC kartu, a dont vědět dost používat SATA. Takže bych si použít usb, myslíte, že by stačilo dost her, jako je letecký simulátor? díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo to bude pokuta pro hry, hry se obvykle používají pouze DVD pro načítání hry na začátku k zastavení pirátství Zde je dobrá tady
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Díky SocialWarfare, je společnost vám spojen 'Skenovat' nějaké dobré (spolehlivé atd.) |
|
| |||
| |||
| Jo, docela renomované společnosti a používat i počet členů na této stránce:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| musel dát ua dobrý rep za radu. prostě objednal model nižší než jste navrhl. ušetřit trochu peněz. díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HELP! Pevný disk pro zotavení otázky. | funkypat | Drives & Removable Media | 0 | 25.září 2009 07:53 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Kde mohu koupit externí pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. srpen 2007 17:11 |
| Pevný disk otázky | parmo | Drives & Removable Media | 11 | 12. července 2007 04:48 |
| Nejlepší Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. června 2007 11:39 |
| Thread Nástroje | |
| |