![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, αγόρασα ένα παιχνίδι τις προάλλες ότι χρειάζεται μια μονάδα DVD, για να παίξουν, αλλά μου dvd drive έχει σταματήσει να εργάζεται, cd χαρά ok έτσι έχω πει τα λέιζερ το DVD και θα χρειαστεί μια νέα ώθηση. Αναρωτιόμουν αν ένα εξωτερικό DVD / CD-ROM θα παίζουν παιχνίδια, όπως αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και στους δύο υπολογιστές που έχω. Επίσης θα μπορούσε κανείς να συστήσει μια καλή για περίπου £ 50. ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Ναι, μια εξωτερική μονάδα δίσκου DVD θα λειτουργήσει καλά. Ποια διεπαφή σας σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε; USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC card); |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, i dont έχει FireWire PC Card ή το λιμάνι, και dont γνωρίζουν αρκετά για την χρήση sata. Έτσι, θα ήθελα να χρησιμοποιούν usb, πιστεύετε ότι θα ήταν αρκετή για αρκετά παιχνίδια όπως το Flight Simulator; ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, θα είναι ωραία για παιχνίδια, τα παιχνίδια που συνήθως χρησιμοποιούν μόνο τη μονάδα δίσκου DVD, για την φόρτωση του παιχνιδιού στην αρχή για να σταματήσει την πειρατεία Εδώ είναι μία καλή εδώ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Χάρη SocialWarfare, είναι η εταιρεία που συνδέεται "Scan" κάθε καλή (αξιόπιστη κλπ.) |
|
| |||
| |||
| Ναι, αρκετά με έναν έγκριτο εταιρεία και χρησιμοποιείται από τον αριθμό των μελών σε αυτό το site:)
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| αναγκάστηκε να δώσει ΛΜ καλή εκπρ. για τη συμβουλή. μόλις παραγγείλει το μοντέλο κάτω από αυτήν που προτείνεται. αποθηκεύσετε λίγο χρημάτων. ευχαριστώ |